Tips & Råd

Forårstips til en mere energivenlig bolig

energimærkning af hus

Foråret er for alvor over os, og det betyder for mange husstande, at der skal bygge, forbedres, renoveres osv. Derfor har vi lavet denne artikel som omhandler tips til en mere energivenlig bolig. Hvis du godt kan lide at spare penge og gøre en god gerning for miljøet, så er der ingen tvivl om, at denne artikel bør læses.

Udnyt naturens energi til din egen fordel

Naturen byder på en masse energi, der kan udnyttes til din egen fordel. Der er for eksempel tale om vindenergi og solenergi som vi ser nærmere på herunder.

Solceller

Solens energi kan udnyttes i form af solceller. Solceller er uhyre smarte, da de genererer strøm til husstanden. Det vil sige, at du på alle solskinsdage kan finde det ekstra store smil frem, da du producerer dit eget strøm. På den måde sparer du en masse penge til dit elselskab. Og hvem vil ikke gerne spare penge i form af en lavere elregning?

Husstandsvindmølle

Hvis du bor i et område med masser af vind, så er det måske en husstandsvindmølle du bør investere i. Med sådan en kan du også producere en masse strøm til husstanden. Med en husstandsvindmølle kan du tit og ofte producere alt den strøm huset har brug for. Det vil sige, at du faktisk ikke behøver at købe el fra elselskabet. Og så kan du nok godt regne ud, hvor mange penge du så kan spare.

Varmepumpe

Hvis det er varmeregningen som trænger til at blive mindre, så er der ingen tvivl om, at varmepumpen med stor sandsynlighed er løsningen for dig. Med sådan en kan du nemlig producere uhyre billig varme i form af luften udenfor som bliver omdannet til varme indenfor.

En anden stor fordel ved varmepumpen er, at den er tilbagebetalt inden for kort tid. Og når først den er betalt tilbage, så er der tale om en lutter overskudsforretning i rigtig mange år frem.

Find de bedste og billigste leverandører af el, vand og varme

Har du ikke rigtig mulighed for at investere i ovenstående energiforbedringer? Hvis ikke, så er der heldigvis også en række andre metoder til at få en billigere el-, vand- og varmeregning. Det handler i bund og grund om at finde de bedste og billigste leverandører af el, vand og varme.

Blue Energy er værd at holde øje med

Er du på udkig efter et nyt energiselskab? Så tag et kig på Blue Energy. Dette selskab er uden tvivl værd at holde øje med, hvis du gerne vil have billig og miljøvenlig strøm til boligen.

Læs mere om Blue Energy hos Trendsonline.dk.

Kontakt en energirådgiver og få en billigere varmeregning

Det kan også godt betale sig at tage kontakt til en energirådgiver. På den måde kan han eller hun meget hurtigt finde ud af, hvor på huset det er bedst at sætte ind først. Det vil bl.a. spare dig for en masse penge. Derudover hæver du også boligens værdi ved at gøre den mere energivenlig med hjælp fra en energirådgiver.

Skal du i gang med et større energiprojekt?

Det kan meget vel være en god ide at kontakte en eller anden form for procesingeniør, hvis du skal i gang med et større energiprojekt – for eksempel til din virksomhed. Store energiprojekter er meget svære at håndtere internt i virksomheden, hvis ikke I har den erfaring der skal til. Derfor anbefaler vi at få hjælp udefra af professionelle.

Skriv en kommentar