Annonce

Fordele ved en robotplæneklipper

De har fået meget skældud, robotplæneklipperne. Men de er for det første blevet meget bedre de seneste par år, og så er mange af problemerne brugerfejl.

Altid smuk plæne

Den største fordel er naturligvis, at når først bæstet er sat op, så har du altid en smuk plæne, uden at løfte en finger. Du kan så nyde din have og koncentrere dig om resten af havearbejdet.

Robotplæneklippere køre i tilfældigt mønster på må og få i haven, og du slipper dermed for ”striber” i plænen.

Og næste gang du holder grillaften, må dine gæster indrømme at du altså har en rigtig lækker og velplejet plæne.

Ingen oprydning

Med en robotplæneklipper er der ingen oprydning. Du skal altså ikke ud og tømme en beholder for græs eller bekymre dig om bortskaffelse af græsaffald. Robotten snipper kun det allerøverste af græsstråene, som falder ned i bunden af græsplænen og komposterer. Græsaffaldet kommer derved til at nære din plæne, og du vil skulle bruge lidt færre penge på græsgødning.

Slå græs uden at være hjemme

Du styrer helt selv hvornår og hvor ofte maskinen kører, men der er naturligvis nogle retningslinjer alt efter model af plæneklipper og størrelsen af din græsplæne. Vær dog opmærksom på, at det er en dårlig idé at have robotten til at køre om natten, da en del smådyr er nat-aktive, og kan komme i karambolage med din robot.

I stedet kan du sætte den til at køre fra 8-14 i hverdagene, mens du er på arbejde, og så er din plæne friskklippet og klar til at du kan bruge den om eftermiddagen og om aftenen.

En robotplæneklipper er naturligvis lidt af en investering. Kniber det med finansieringen, Lån 4000 kr, det dækker det meste af udgiften. Husk altid at sammenligne lånebetingelser og -udgifter, for eksempel med denne penge app.

Sponsoreret

Skriv en kommentar