Forlæng tagets levetid med en algebehandling

De fleste kender til problemet med at have fået lagt nyt tag eller lige fået det rengjort, men at de grønlige alger pludselig byder sig selv velkommen på dine teglsten. Algebehandling er relevant for alle former for tag, men er særligt effektivt hvis dit tag er fremstillet af tagsten, tegn eller skifter, men næsten alle former for tag er modtagelige over for algebehandlinger.     

Ikke nok med, at en algebehandling pynter på taget, så er det også med til at forlænge tagets samlede levetid. Som alt andet i livet, holder velbehandlede ting bare bedre. Det gør sig i alt fra biler til vores hud, men gør sig så også gældende for tag. Med forbehold fra varierende services fra virksomhed til virksomhed, kan der udføres algebehandling på alt fra garager, til sommerhuse og etagebyggeri. Der er få begrænsninger når det kommer til højden af dit byggeri, da påføringen af algebehandlingen foregår fra jorden og derfor blot afhænger af kvaliteten samt størrelsen på det anvendte udstyr.

Hvordan fungerer algebehandling?

Prisen for at få renset dit tag for alger afhænger af, hvor stort dit tag er. Desto større dit tag er, desto mere arbejde er der i det og derfor stiger prisen på algebehandling ligeledes proportionelt. Hvis du vil være på forkant med problemerne med alger, så kan du få foretaget en forebyggende behandling som forhindrer alger og skimmelsvamp i at vokse på dit tag.

Der er flere forskellige ting, du bør overveje, når du gerne vil have behandlet din tagkonstruktion for alger. Først og fremmest bør du kun anvende virksomheder, der bruger miljøgodkendte midler. Det er nemlig ikke selve behandlingen, som fjerne alger eller mos, men derimod vind og vejr som over tid skyller behandlingen af tagryggen. Selve midlet fordeles fra jorden med en teleskopstang og en dertilhørende slange, som sprøjter et biologisk algebekæmpende middel ud på tagets overflade. Man går typisk ikke på taget, så man undgår at beskadige det. Når regnen og blæsten løbende skyller algebehandlingen af taget, vil du derfor undgå, at der kommer til at flyde med kemikalier på jorden, så sørg altid for at vælge en behandler, der bruger et miljøgodkendt middel.

Da der kan gå noget tid inden det regner, efter at algebehandlingen er påført, kan der også gå et stykke tid fra påførsel til du ser endelige resultater. Sommetider er det også nødvendigt at behandle ad flere omgange, men det afhænger igen af hvor mange alger og hvor meget mos der gror på dit tag. En forebyggende behandling kan gøre noget for problemet og tilbagekommende vækst.

Algebehandling til træ- eller murværk

Hvis du vil blive klogere på, hvordan du beskytter dit tag og hvordan algebehandling kan være med til at forlænge tagets levetid, så kan du læse meget mere om dette her: http://www.byens-tagservice.dk/vi-tilbyder/algebehandling. Du kan samtidigt indhente et uforpligtende tilbud for algebehandling i Ålborg og de omkringliggende områder. Når du gerne vil have en pris på en algebehandling bør du oplyse hvor stor din bolig er i arealet og informationer omkring hvilken slags bolig der er tale om samt hvor høj boligen er. Så er det nemmest at give en pris på, hvad en sådan service kommer til at koste.

Det er heller ikke kun tage, der har godt af en algebehandling fra tid til anden. Også murværk og træværk kan blive angrebet af alger eller mos og få brug for en rengøring. Det er også muligt at få foretaget en algebehandling af eksempelvis fliser på terrassen eller facaden af dit hus eller din virksomhed, hvor der også kan forekomme alger, mos eller andre gevækster som måtte kræve en algebehandling.

Skriv en kommentar