Annonce

Frisk din bolig op med nogle nye farver

Annonce

Hvis du går meget op i hus og have, vil du formentlig også gerne have, at din bolig altid fremstår bedst mulig. I så fald er det en god idé at sørge for, at boligen altid er opdateret med nogle flotte farver, der virkelig komplementerer indretningsstilen i hjemmet.

Hvis du derfor synes, at din bolig er begyndt at se lidt trist ud, bør du klart overveje at male. Det vil uden tvivl give din bolig en større opfriskning, end du umiddelbart havde troet.

Vælg den rette farve for dig

Når du gerne vil male dit hjem, er det først og fremmest dine personlige præferencer, der bør afgøre hvilken farve du vælger. Det er nemlig vigtigt, at dit hjem er fyldt med farver, som du finder pæne. Det er jo nu engang dit hjem, og derfor er det også vigtigt, at du stortrives i det.

Derfor er det helt op til dig, om hjemmet skal være sprængfyldt med pangfarver, eller om det skal have et mere roligt udtryk med neutrale jordfarver.

Overvej rummets funktion, når du vælger farver

Selvom farver er et personligt valg, er der dog stadig nogle generelle retningslinjer, som du bør overholde. En god farve kommer nemlig også an på rummets funktion. Blandt andet er der mange farveeksperter, der anbefaler, at du bruger en blå og rolig farve i soveværelset.

Det skyldes, at denne farve får de fleste mennesker til at slappe bedre af. Omvendt kan en rød farve kvikke mange mennesker op. Derfor er det også vigtigt, at du altid har rummets funktion med i overvejelserne, når du vælger farve.

Hvis du står over for et salg af din bolig

Farver er et personligt valg, men hvis du snart skal sælge din bolig, er der god grund til ikke at vælge dine personlige favoritter. I så fald bør du i stedet male boligen i de farver, der er mest populære. På den måde er der nemlig en større chance for, at en kommende køber kan se sig selv bo i boligen.

Hvis en bolig er fyldt med særegne farver, kan det godt komme til at ”frastøde” køberen. Derfor bør du holde dig til mere neutrale bestseller-farver, hvis du snart skal sælge din bolig.

Hvis du er i tvivl om, hvilke farver det er, kan du altid spørge din farvehandler. Blandt andet kan du få råd og vejledning af malgodt.dk.

Skriv en kommentar