Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Fundament pris pr. m2 - Se priser & få 3 (gratis) tilbud her
Tips & Råd

Fundament pris pr. m2

støbning af fundament
3byggetilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tre tilbud på støbning af fundament.
Når du skal til at bygge nyt, så er fundamentet det allervigtigste at få styr på først. En flot og god bygning på et forkert fundament er dødsdømt fra starten.

Vær derfor altid opmærksom på, at du har 100% styr på, hvad du laver, hvis du selv giver dig i kast med at bygge fundamentet til nye hus.

Alternativt kan du lade et professionelt firma klare opgaven for dig, så du får den nødvendige kvalitet og samtidig er dækket ind af garanti og forsikring.

Men hvad er en fornuftig fundament pris pr. m2? Det afhænger af mange faktorer, herunder omfanget af opgaven, hvor den skal udføres o. lign.

Generelt set kan du regne med en m2-pris på mellem 500-1.500 kroner afhængig af den konkrete opgave. Vi har undersøgt emnet nærmere og har fundet frem til en helt konkret m2-pris fra et eksisterende jord- og betonfirma.

Priseksempel: Komplet og omfattende fundament med alt inklusiv, herunder kloak, sokkel og støbt gulv i et standard parcelhusbyggeri. Pris: 900 kroner pr. m2.

Sådan får du det bedste tilbud til prisen

Der kan være mange penge at spare ved at finde frem til de allerbedste tilbud til netop dit byggeprojekt. Dette kan du enten gøre på den gammeldags facon, hvor du selv bruger tid og energi på at ringe rundt til samtlige leverandører og indhente tilbud – eller du kan bruge en tilbudstjeneste på nettet.

Den førende tjeneste i Danmark på dette område hedder 3byggetilbud.dk. Når du bruger 3byggetilbud til at indhente priser, så sker det gratis, uforpligtende og helt automatisk for dig.

Sådan virker 3byggetilbud.dk:

 1. Du klikker dig ind på deres hjemmeside
 2. Du udfylde opgavebeskrivelsen så udtømmende, som du kan
 3. Du indsender din opgave, hvorefter 3byggetilbud sender den i udbud blandt deres forhåndsgodkendte leverandører
 4. Du modtager op til 3 gratis og uforpligtende tilbud, som du helt frit kan vælge imellem.

Prisen presses ned pga. den interne konkurrence blandt leverandørerne, hvilket giver dig det bedste tilbud til prisen i sidste ende.

4 Kommentarer

  • Hej Stig.

   Priseksemplerne er ex. moms. Som sagt kan prisen varierer afhængig af, hvilket firma du snakker med. Derfor anbefaler vi altid, at du indhenter flere forskellige tilbud, så du øger din egen chance for at få så god en pris som mulig. Ingen grund til at betale for meget, hvis det kan undgås. 🙂

   • Forstår ikke hvorfor I på jeres side angiver pris eksempler ex. moms som forbruger skal vi jo betale moms. Det vildleder når vi så går ud og indhenter tilbud som er en del højere end jeres pris eskempler sådan ca 25% højere 🙂

    • Hej Søren.
     Det kan du have fuldstændig ret i. Det er taget til efterretning og vi bestræber os på at være endnu tydeligere i vores priseksempler. Tak for at gøre opmærksom på det.

Skriv en kommentar