Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Går du med en drøm om at blive udlejer? - Læs mere
Annonce

Går du med en drøm om at blive udlejer?

Annonce:

Der kan være mange grunde til at have lyst til at kaste sig ud i at udleje et værelse, en lejlighed eller et hus. Det kan for nogle være en investering. Hvis du går med en drøm om at blive udlejer, så er der flere overvejelser, som er gode at have i bagagen. Kunne du tænke dig nogle gode råd, så er det en god idé at læse med herunder.

Sæt dig ind i det praktiske

Først og fremmest skal du tage dig tid til at få styr på de praktiske ting. Find ud af, hvad dine muligheder for udlejning er. Lejeloven er vigtig at få et godt indblik i, eftersom det er her, du kan finde de regler og rettigheder, der er, i forbindelse med udlejning.

Derudover skal du have styr på at få udarbejdet de vigtige papirer som lejekontrakter og indflytningsrapporter. Du kan eksempelvis få hjælp af en advokat til at tjekke eller udarbejde de forskellige papirer.

Undersøg, hvad omkostningerne for lejemålet er, så du kan vurdere den månedlige husleje og udgifter til el, vand og varme samt størrelse på depositum.

Har du brug for en platform til ejendomsadministration, kan du eksempelvis tjekke Eindom ud.

Du kan eventuelt få nogle råd eller sparring ved at række ud til andre udlejere.

Tilbyd en lejebolig med gode rammer

Det sted, du udlejer, skal også være i ordentlig stand, og det kan måske kræve en mindre renovering at skabe nogle gode rammer. Du kan alliere dig med håndværkere, som kan give dig et tilbud på projekterne.

Det er værd at overveje, om du vil give dine lejere mulighed for at holde kæledyr og evt. antal, og om dine lejere må ryge.

Hvor kan du udleje din bolig?

Er du nået så langt, at du er klar til at leje lejligheden ud, har du forskellige muligheder til, hvor du kan tilbyde det, du gerne vil udleje. Du kan oprette dit boligopslag fx på diverse boligportaler og i grupper på sociale medier rettet mod udlejning. Herigennem kan du sætte rammerne op og få kontakt til dine potentielle lejere.

God kommunikation med dine lejere

Når du har fundet nogle gode lejere, er det en fordel at have løbende kommunikation, hvis der eksempelvis skal renoveres lidt undervejs, og så de kan kontakte dig, når der er brug for hjælp.

Så er det bare med at komme i gang med at udleje.

Skriv en kommentar