Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Går noget ved din beliggenhed - Læs mere
Annonce

Går noget ved din beliggenhed

Annonce

Står du med en beliggenhed, som godt kunne trænges til en kærlig hånd? Måske noget nyt og spændende, som skal ske med det? Men hvad kan man gøre? Skal man gøre noget ud af sin have? Hvad hvis man ikke kan lide at lave alt det havearbejde? Hvad kan man ellers gøre med et udendørs beliggenhed? Faktisk ret mange ting. Læs med her, hvor mange muligheder, som du egentlig har! Og hvem ved, måske bliver du inspireret til at gøre noget af det selv med din ejendom? Du ved det i hvert fald ikke før du har prøvet!

Andre muligheder end en almindelig have

Hvad ellers kan man gøre med udendørs arealer? Jamen, bare tag dig et kig på https://www.outdoordesign.dk/ og se, hvor meget man kan købe til sin have og sit udendørs areal, som ikke involvere planter og grønt. Der findes både borde og bænke. Der findes bålsteder og grille. Alt sammen designet til at være udenfor i noget, som ikke nødvendigvis behøver at være en græshave. Overvej mulighederne man kan have her. Du kan holde bålfest, hvor dine gæster kan nyde dine nye lækre bænke. Pointen er, at et udendørs areal ikke behøver at være en have med planter og planteliv. Det kan også være en grill, et fodboldmål og en swimming pool. Der findes andre muligheder.

Og hvis det ikke er noget for dig, så kunne det også være en legeplads eller en bålhytte. Det kommer jo an på, hvor meget plads du har og hvem du er. En legeplads giver mening hvis du har børn, eller er en større familie. Så overvej, hvad din situation kunne have af behov. Hvad kunne du have lyst til at lave udenfor, bare generelt. Og så overvej, hvorfor du ikke kan lave dette ude i din egen have?

Men hvis det skulle være en plantehave, hvad er mulighederne så?

Generelt set, så er mulighederne jo endeløse. Der er ikke det, som du ikke kan gøre, hvis du kan få planten og kan gro den selv. Hvis det lykkedes, så er der ingen grænser for, hvad man kan lave med planten eller planterne. Udfordringen ligger i at få det til at gro. Og så ligger den i, at lave noget, som man ikke har set før. Hvad kan man gøre med en plantehave, som ingen har gjort før? Desværre er der ikke så meget hjælp at hente her. Ellers er det jo ikke originalt. Men tænk lidt over den!

Skriv en kommentar