Inde

Gardiner til store vinduer

gardiner til store vinduer

Store vinduer giver flotte udsigter og indbydende lysindfald. Dog kan solen af og til være så skarp, at det ville være rart med et mørklægningsgardin. Det kan også være, at du blot har lyst til at trække for for at få lidt privatliv. I den forbindelse har du også brug for tilpassede gardiner til dine vinduespartier.

I denne artikel ser vi nærmere på rullegardiner, mørklægningsgardiner og persienner til store vinduer. Gardiner til store vinduer kan være sværere at anskaffe pga. størrelsen. Heldigvis er flere og flere forhandlere begyndt at tilbyde gardinstørrelser til de ekstra store vinduespartier.

En af disse forhandlere er Gardinshoppen.dk (se udvalg her). En forhandler vi i øvrigt på det kraftigste kan anbefale, da de tilbyder prisgaranti, målgaranti og 100% tilfredshed.

Rullegardiner til store vinduer

Rullegardinet er en yderst populær gardintype, der findes i et væld af danske hjem. Denne gardintype er funktionel og nem at opsætte. Derudover er den særdeles egnet til store vinduespartier. En anden stor fordel ved rullegardiner er, at de fås i mange forskellige afskygninger og designs. På den måde kan du hurtigt og nemt finde rullegardiner, der passer perfekt til din indretning.

Mørklægningsgardiner til store vinduer

Har du store vinduer i soveværelset? I så fald bør du anskaffe dig mørklægningsgardiner, så din søvn bliver så god som mulig. For det er lige præcis, hvad mørklægningsgardiner til store vinduer kan: Give dig en markant bedre søvn. Derudover egner de sig også perfekt til rum, der af og til har brug for at blive afskærmet fra solens stråler.

Læs også: Mørklægningsgardiner på mål

Persienner til store vinduer

Persienner er et stilsikkert valg af gardiner til store vinduer. Persienner er især populære at benytte på badeværelset eller til døre. Ligesom med rullegardiner fås de også i et væld af designs, farver, størrelser osv., hvorfor det ikke burde være svært at finde flotte og prisvenlige persienner til dine store vinduer.

Store vinduer behøver ikke at være en hindring

Selvom du har større vinduer end normalen, så behøver det bestemt ikke at være en hindring for, at du kan få flotte og tilpassede gardiner. I dag er det heldigvis muligt at få gardiner til stort set alle typer og størrelser af vinduer. Det handler blot om at bestille gardinerne det ”rigtige” sted.

Bestil gardiner efter mål

Har du et eller flere store vinduespartier, så kan du roligt bestille gardiner efter mål. På den måde er du sikker på at få rullegardiner, foldegardiner eller en helt tredje gardintype, der passer helt perfekt til det store vindue. Er du i tvivl om, hvordan du bør måle op? Se filmen herunder. Den giver dig en god fornemmelse af, hvordan du skal opmåle til nye gardiner.

 Store vinduespartier er ekstremt populære

Der er ingen tvivl om, at store vinduespartier i private hjem og erhvervslokaler er blevet ekstremt populære. Store vinduer giver et fortrinligt lysindfald. Derudover giver de en flot udsigt. Hvis du for eksempel bor i et højhus, på landet eller lignende med gode udsigter, så er store vinduer nærmest et must at anskaffe sig.

I takt med, at populariteten er steget og steget, så er flere forhandlere begyndt at tilbyde store gardinstørrelser, der passer til de omfangsrige vinduespartier. Som tidligere nævnt burde det bestemt ikke være noget problem for dig at finde gardiner, der vil passe perfekt til dine vinduer – både størrelsesmæssigt, men i den grad også designmæssigt.

Skriv en kommentar