Tips & Råd

Gave til gør det selv-manden

Hvad giver man i gave til gør det selv-manden, der har alt? Svaret er faktisk rimelig simpelt: Ingen gør det selv-man ejer nemlig alt, hvad der er værd at eje til værkstedet eller garagen.

Har han en god sav, så mangler han måske en god bænk at save fra. Har han den nyeste og bedste boremaskine, så mangler han måske en æske gode skruer til at fodre den med.

Sådan kunne vi blive ved, og det vil vi netop gøre.

Herunder får du nemlig 8 knivskarpe idéer til en gave til gør det selv-manden:

Arbejdstøj

fældning af træer

Det er vigtigt at have noget godt arbejdstøj som gør det selv mand – det gælder uanset arbejdet/opgaven.

Enhver gør det selv-mand har brug for solidt og holdbart arbejdstøj, der holder til det meste. Måske ligger han tit på knæ og arbejder, eller også klarer han ofte opgaver udendørs blandt jord, grene og snavs.

Uanset hvilken opgave, der er tale om, vil godt arbejdstøj altid være værdsat af enhver handyman.

Der findes meget forskelligt arbejdstøj, som passer til enkelte konkrete situationer. Du finder dog også mere generelt tøj såsom arbejdsbukser med plads til knæpuder og lommer til værktøj eller sikkerhedssko med beskyttende materiale i snuden.

Arbejdstøj kan også sagtens være en bunke helt almindelige hvide t-shirts, så gavemodtageren har mulighed for at skifte tøj tit, selvom det bliver beskidt og snavset af arbejdet.

Se stort og prisvenligt udvalg af arbejdstøj hos 10-4.dk

Værktøjskasse

lærlingesæt til tømrerMangler du en gave til gør det selv-manden, som har al værktøjet, men som mangler et sted at opbevare det, så bør du overveje en god og solid værktøjskasse.

Det er aldrig sjovt at have sit værktøj og udstyr liggende til at flyde rundt på hyller og borde i værkstedet. Det er heller ikke særlig praktisk, da man dermed altid har svært ved at finde det nødvendige værktøj i en fart.

Med en værktøjskasse kan gør det selv-manden have alt fra skruetrækkere og hammere til søm og skruer liggende sorteret og parat til brug.

Dette gør enhver opgave lettere, da man hurtigt kan finde frem til det nødvendige værktøj uden at skulle rode hele værkstedet eller garagen igennem.

Mange moderne værktøjskasser er udstyret med funktioner, der gør det let at åbne forskellige rum og skubbe de enkelte rum til side, så flere rum åbnes. Derudover har en moderne værktøjskasse ofte også hanke på siden, så man kan hænge skruemaskiner og lignende fast på siden.

Besøg 10-4.dk og find den perfekte værktøjskasse til gør det selv-manden

Højtaler til værkstedet

gave til handyman

Her på siden kan du finde en god gaveide til gør det selv-manden

Musik er skønt, musik er dejligt, og musik gør i det hele taget enhver opgave lidt lettere og sjovere. Derfor vil en god og prisværdig gave til gør det selv-manden være en arbejdsradio eller –højtaler til værkstedet eller garagen.

Lad gavemodtageren nyde sin yndlingsnumre på sin tilsluttede smartphone eller tune ind på sin favoritkanal på radioen.

God musik giver et bedre humør og dermed en bedre arbejdsoplevelse. Mange højtalere til håndværkere og gør det selv-mænd kan fås i modeller, som beskytter mod kortslutninger, slag og tab.

Derudover vil mange af modellerne også være udstyret med mulighed for at bruge batterier i stedet for ledning. Dette gør højtaleren yderst fleksibel og mobil, når man skal arbejde væk fra strømmuligheder – f.eks. i haven eller på taget.

Hos Wupti.com kan du finde nogle af de bedste højttalere til værkstedet

Trailer

Enhver gør det selv-mand får ofte brug for at transportere materialer eller affald rundt, og dette gøres trods alt lettest ved hjælp af en solid og stærk trailer.

En trailer er bestemt ikke den billigste gave til gør det selv-manden, du kan finde, men den vil med garanti skabe stor begejstring. Du kan både vælge mellem en lukket trailer eller en større åben trailer afhængig af ønsker og din pengepung.

Med en trailer til bilen kan gør det selv-manden nemt hente nye brædder, rør og andre materialer i byggemarkedet. Han kan også lige så nemt få kørt affaldsmaterialer, haveaffald og lignende væk til genbrug, når han får brug for dette.

Det vil spare ham for mange penge til leje af trailere i fremtiden, og det vil i det hele taget gøre livet lettere for enhver handyman eller håndværker at have en trailer stående klar i indkørslen frem for at skulle hente den andetsteds hver gang.

Hos FC BETON kan du leje en trailer, hvis du ikke ønsker at købe din egen

Støvsuger

neato botvac d85

Har du overvejet en robotstøvsuger?

De fleste danskere har naturligvis allerede en støvsuger i hjemmet. Der kan dog blive brug for en mere kraftig støvsuger til værkstedet eller bilen, når gør det selv-manden har været på spil igen.

Når du vælger støvsuger til hjemmet, vil du ofte fokusere på egenskaber såsom et lavt støjniveau eller et lækkert design. Disse egenskaber er imidlertid ikke lige så vigtige i værkstedet, i garagen eller i bilen – her vil en høj sugeevne og mobilitet være mere værdsat.

Du bør derfor kigge efter en støvsuger, som har en fantastisk sugeevne, så den nemt kan suge alt skidt, snavs og savsmuld op i en fart. Du kan også overveje at supplere med en håndstøvsuger, som er nem og handy at bruge til mindre opgaver.

Se udvalget af støvsugere hos Whiteaway.com

Abonnementer til magasiner

Holder gavemodtageren af at læse og følge med i de nyeste trends inden for gør det selv-verdenen, så kan du give ham et abonnement til et gør det selv-magasin i gave.

Der findes et stort og bredt udvalg af gør det selv-magasiner og –blade på det danske marked; digitale såvel som fysiske magasiner.

Visse magasiner beskæftiger sig endda inden for specifikke områder af gør det selv-branchen. Du kan derfor vælge at give et abonnement til et magasin, der henvender sig ekstra meget til havefolk, malere, tømrere eller lignende områder, hvis du ved, at gavemodtageren holder særligt meget af at følge med i et specifikt område.

Et godt håndværker/gør det selv-magasin er GØR DET SELV

Værktøj

slagboremaskine fra bosch

Værktøj til gør det selv-manden har altid været en god gaveide

Man kan aldrig få for meget værktøj, og det er et held for dig, som mangler inspiration til en god gave. Gør det selv-manden kan altid bruge en ny og bedre sav, skruemaskine, skruetrækker, hammer eller lignende værktøj.

Hvis gavemodtageren er kvalitetsbevidst, skal du dog passe på med at give ham det billigste af det billigste fra ALDI’s rodekasse. Sørg for at købe noget godt, solidt og holdbart værktøj, så vedkommende bliver oprigtig glad for din gave.

Værktøj kan købes hos mange forskellige forhandlere. Vi anbefaler at gøre det hos Globaltools.dk

Høreværn

Der kan være meget larm på et værksted, hvad enten det er opstillet i kælderen, garagen eller midlertidigt i haven.

Der er larm fra rundsaven, fra sømmene, når de bliver banket i, eller fra plæneklipperen, når græsset skal have sig en omgang.

Derfor vil et lydtæt og godt høreværn være oplagt til enhver handyman, som holder af at klare opgaverne på egen hånd.

Undgå høreskader og køb et par høreværn hos 10-4.dk

Skriv en kommentar