Annonce

Giv dine tunge maskiner længst levetid med jævnlig vask

Sponseret: Copenhagen Truck Wash

Det kan være tidskrævende og besværligt selv at få vasket sine store erhvervstøjer. Derfor kan du med fordel finde en vaskehal, som kan stå for vasken. Der findes vaskehaller, som er specialdesignet til store køretøjer som for eksempel lastbiler, busser, varevogne og trailere. En jævnlig vask bidrager til køretøjets levetid, og derfor bør du huske at få køretøjet vasket jævnligt.

 

Saltvand bringer hurtigt rust med sig

Saltvand bidrager til, at køretøjer ruster, hvilket du ikke ønsker for dit erhvervskøretøj. Salt spreder vi om vinteren til at få bugt med sne og is, hvor saltvand så bliver resultatet. Fælge er særligt udsatte, men også undervogn, førerhus og talrige andre steder på lastbilen er om vinteren i farezonen for at blive angrebet af skidtet. Her har vognmænd behov for en fleksibel løsning til vask af store køretøjer.

 

Fuldautomatisk lastbilvask på abonnement

Lastbilvask kan ske i en fuldautomatisk vaskehal, der er specifikt lavet til at give grundig vask af dine erhvervskøretøjer. Vaskeanlæg kan du ofte køre direkte ind i uden ventetid, og hvis du så vælger en vaskehal med nummerpladebetaling, går alt i forhold til registrering hurtigt. Desuden kan du af og til tegne abonnement på en vaskeløsning, så du kan bruge anlæggets vasketunnel helt ubegrænset.

 

Vaskeløsning til de fleste erhvervskøretøjer

Langt de fleste store maskiner til erhverv kan du faktisk finde en vaskeløsning til, hvad end vi taler sættevognstræk, frontlæsser, partybus, tankvogn eller hestebil. Hvor du sagtens kunne skylle alle de her maskiner af selv med en vandslange, lidt autoshampoo og en børste, så får du et noget bedre resultat, når du får hjælp hos en professionel vognvasker i Taastrup, Hvidovre eller hvor du end er.

 

Skyl lastbilen med genbrugsvand – og slip for skjolder

Når et køretøj bliver vasket, bliver der brugt enorme mængder vand. Vand brugt til vask i vaskehaller er imidlertid ofte genbrugsvand, så hvis du ikke fryder dig ved tanken om at ofre en masse liter af vores fælles grundvand, kan du ånde lettet op. Efter vask kan du desuden overveje at få skyllet dit køretøj over igen med mineralfrit vand, så de hvide skjolder efter vejsalt og sæberester forsvinder.

 

Indvendig vask af køletrailer med vaskecertifikat

Kører du med køletrailer, er der skrappe krav til dens indre renlighed. Nogle vognvaskere kan tilbyde grundig indre rengøring af køletrailere, hvor du så får et vaskecertifikat efter endt vask. Så kan du køre videre og fragte kunders madvarer med god samvittighed. Måske leder du efter en specialvask til en unik maskine eller køretøj? Prøv at høre din lokale vognvasker om sagen.

 

Slå støv af stålet hos en vognvasker

Et godt råd er derfor at få vasket støv, salt og snavs af dit køretøj, så du sikrer dets lange levetid. Tjek tilbud på vognvaskere, hvor du bor eller ofte kører, og hvilke vilkår de tilbyder ved vaskeaftaler om fast og ubegrænset vask.

Tænker du på dit erhvervskøretøjs renlighed allerede nu, sikrer du det en højere levetid.

Skriv en kommentar