Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Giv dit hår mere volumen - Læs mere
Annonce

Giv dit hår mere volumen

Annonce

Døjer du med hår, der er ganske tyndt, og savner du volumen? Så er der flere muligheder for dig. Du behøver altså ikke at være ked af dit hår. I denne artikel får du forskellige bud på, hvordan du kan komme dit problem til livs. Læs med her!

 

Prøv New Nordic Hair Volume-tabletter

Hvis du gerne vil forsøge at tilføje mere volumen til dit hår, kan du prøve New Nordic Hair Volume-tabletter. De er lavet af naturlige ingredienser, og deres formular er skabt til at kunne øge din hårvækst samt forbedre kvaliteten af dit hår. Du vil kunne opleve, at de hår får mere fylde og tykkelse ved brug af tabletterne. Er du interesseret i at vide mere? Så læs om new nordic hair volume her.

Du kan også forsøge dig med nye hårprodukter. Du kan fx spraye saltvandsspray i dit fugtige hår for at give det mere struktur og fylde, eller du kan skifte din shampoo ud med en, der er egnet til at styrke håret.

 

Find en frisure, dit hår kan bære

Det er ikke nødvendigt at ændre dit hår, hvis du ikke har lyst til det! Ingen vælger deres hårs tykkelse og styrke, og noget hår har sværere ved at bære store frisurer. Måske har du i virkeligheden brug for en anden type frisure, dit hår kan bære. Spørg en frisør til råds og vær klar på at finde en helt ny frisure.

Det er sjovt at eksperimentere, og hvem siger, at du behøver at eksperimentere med dit eget hår? Tyndt, tykt, krøllet eller glat, alle kan bære parykker for at pifte deres daglige look op! Hvis du har lyst til og mod på det, så find en flot paryk, du kan style til dage, hvor du virkelig vil give dig selv et helt nyt look, som dit naturlige hår ikke kan give dig!

Skriv en kommentar