Annonce

Giv dit hjem et ekstra udtryk med personlige detaljer

Annonce

Forkæl dit hjem med personlige detaljer, hvor alt i hjemmet er tænkt igennem ned til den mindste detalje. Det vil være med til at give et personligt udtryk og skabe en rød tråd. De mindste detaljer lægger man ofte ikke mærke til, men hvis man tager dem væk, vil det gøre en stor forskel på det samlede billede af hjemmet. Derfor kan man med god grund gøre noget ekstra ud af de små, søde detaljer i hjemmet. Detaljerne kan f.eks. være dørgreb, møbelgreb, knager og andre ting. På finicc.com kan man finde et stort udvalg af produkter indenfor personlige detaljer, som er fryd for øjet og bidrager til en unik indretning i hjemmet. Hent inspiration til dit næste projekt, hvor der er fokus på den personlige indretning i hjemmet.

 

Et dekorativt og unikt look

Et af de rum, hvor praktisk opbevaring er afgørende for at komme et rodet udtryk til livs, er i entréen. Samtidig er det også entréen, som er det første rum, der møder dig og dine gæster, når man træder ind i hjemmet. Knager i entréen kan være med til at give ekstra plads til jakker og tasker. Det kan være praktisk både i hverdagen og når man har gæster. En knagerække kan hurtig blive kedelig, derfor kan man overveje at hænge mange knager op på samme væg. Her kan man hænge dem forskudt af hinanden, hvilket vil give et dekorativt og personligt look til både rummet men også hele hjemmet.

 

Lad entréen tale for sig selv

Med knager kan man vælge forskellige størrelser og farver. På den måde kan man skabe sit helt eget udtryk, som bærer præg af en personlig indretning, hvor der er sans for smag og indretning, og hvor man har øje for det mindste detaljer. Så udskift din nuværende knagerækker med små individuelle knager.

 

Skriv en kommentar