Gør Det Selv

God maling koster

gulvmaling

At male er umiddelbart en af de kedeligste discipliner når vi taler om vedligeholdelse af arealer i hjemmet. Det kan virke ensformigt at male, og faktisk så kan maling være rigtig dyrt.

9L hvid vægmaling kan koste helt op til 1.000,- kr.

1.000,- kr. virker som meget at betale. Dog kan det virkelig godt betale sig at bruge lidt flere penge på det, da du vil få en meget god maling. Nu sidder du sikkert og  tænker: Hvad er en god maling så? Hvad bærer den præg af?

God maling er en som holder så længe, at du ikke skal male lige så ofte som du skal, hvis du bruger en meget billig type. Det betyder med andre ord, at hvis du køber billig maling, så skal du male oftere end hvis det var en dyrere maling. Så den omkostning du vil have på maling vil alligevel løbe op i det samme beløb som dyr type.

Vi vil anbefale dig at gøre det ordentligt fra starten, så du ikke får en dårlig maling som skal males over flere gange. Generelt ser vi meget på hjemmesiden danmaling.dk når vi skal bruge nyt maling.

Hos danmaling kan du spare op til 50% på 9L, som koster ca. 500,- kr. at købe online. Danmaling prøver at sælge god maling til den bedste pris, og det passer godt sammen med deres slogan ”Engros priser til private”.

Skriv en kommentar