Annonce

Gør boligen og haven klar til sommer: Nemme tips til sommerklargørelse

Når sommersolen endelig viser sig efter flere måneder med slud, kulde og mørke, kan boligen hurtigt virke malplaceret i det nye vejr. Sommersolen skinner og viser nye vinkler og mangler på din bolig, som du ikke ser i vintermørket. For at få boligen klar til det nye miljø, gælder det om at tilpasse sig. Ydermere kan du også få mere ud af din bolig, hvis du tilpasser den til sommeren – du vil få mere ud af både din bolig og din sommer. Der er mange forskellige ændringer, du kan arbejde med. Herunder kan du få inspiration til nogle af de mange muligheder. Hvis du er ude efter endnu flere muligheder, så se mere her.

Tips til sommerboligen

Forskellige personer vil have forskellige positiviteter ud af deres bolig om sommeren – nogle vil have den flotteste mulige have, andre vil have den ultimative mulighed for at nyde sommersolen. Her er dog nogle eksempler, der kan ramme alle typer af ønsker til sommerboligen:

  • Sommersolen lyser din bolig op på en helt anden måde end vintersolen. Nu bliver mange mangler og skønhedsfejl lyst op. Det er f.eks. bygningens maling, der kan se falmende ud. Mal boligen op igen, så den ser pragtfuld ud gennem sommeren.
  • Hvis du har en terrasse, kan du købe nye havemøbler ind. Nye sommerklare møbler giver et helt nyt, friskt look til boligens udstråling.
  • Hvis du ikke har en terrasse, er sommeren en perfekt mulighed for at få lavet en. En terrasse giver en unik mulighed for at nyde sommeren i boligens hyggelige skygge. Hvis du vil have noget lidt mere eksotisk, kan du også investere i en altan.
  • Skab et botanisk udsyn i haven. Eksperimenter med forskellige looks til haven, hvor sommerfølelsen for alvor kan gro. Du kan f.eks. lave en sti igennem dele af haven fyldt med farver.

Skriv en kommentar