Annonce

Gør din stue mere personlig med 2 simple skridt

Annonce:

Når du skal indrette rummene i din bolig, handler det ikke kun om at placere en masse møbler og nogle lamper i en tilfældig formation. Du skal tænke over, hvordan du gør hjemmet lækkert og indbydende, og det gælder især for din stue, da det er her, store dele af dagligdagen foregår, når familien er hjemme. 

 

Stuen skal være et rum, hvor det er rart at opholde sig, og hvor du føler sig godt tilpas, så du kan slappe maksimalt af efter en lang dag. Det kan du bl.a. gøre ved at gøre indretningen mere personlig, da en personlig indretning helt naturligt vil skabe et rum, du holder af at være i. 

 

Du kan læse mere her og finde lækre møbler og flot inventar, som kan bidrage til en indbydende og personlig stil i dit hjem.

Vælg med hjertet

Det er dig, der bor i dit hus, og derfor må det også gerne være synligt, at det rent faktisk er dig, der bor der. Vær derfor ikke bange for at vælge med hjertet, når du køber ind til eksempelvis stuen. 

 

Hav en god plan, men tænk ikke alt for meget over, hvad der er moderne lige for tiden. Det er langt bedre at komme hjem med nogle ting, du føler dig godt tilpas i, og det bør afspejle sig i alt fra valg af kunst til væggene til nips i vindueskarmene og videre til de store møbler. 

Vælg personlige farver

Farver er en måde, som du lynhurtigt kan bringe mere personlighed og liv til et rum med. Du kan vælge flotte farver, der går igen fra møbler til vægdekoration, eller du kan vælge at gå all-in og farvelægge en hel væg i en farve, du elsker. 

Skriv en kommentar