Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Gør en god bolighandel med disse tips og tricks - Læs mere
Tips & Råd

Gør en god bolighandel med disse tips og tricks

tilstandsrapport pris

Står du over for en bolighandel i nærmeste fremtid? I så fald er det værd for dig at læse videre. Her får du nemlig tre råd, der kan hjælpe dig med at få den mest succesfulde bolighandel. Du kan bl.a. læse om, hvordan du får en lavere pris.

Finpuds din forhandlingsteknik

Hvis målet er at forhandle dig frem til en bedre pris på den bolig du har udset dig, så er det en god ide, hvis du kender til nogle basale forhandlingsteknikker. Derfor anbefales det enten at tage et kursus i forhandling eller læse dig frem til, hvad du kan gøre.

Hvis du er god til at forhandle, så er sandsynligheden for, at du får en bedre pris markant større. Derfor kan det altså godt betale sig at studere en række forskellige forhandlingsteknikker, så du er 100% klar til at forhandle om din forhåbentlig kommende bolig.

Køb boligen på tvangsauktion

Er du på udkig efter et godt ”håndværkertilbud”? I så fald er boliger på tvangsauktion måske noget for dig. Tit og ofte er der uhyre mange penge at spare ved at købe på tvangsauktion. Fordelen ved tvangsauktion er, at prisen typisk er markant lavere end normalt. Det vil altså sige, at du kan gøre dig en bolighandel ud over det sædvanlige. Ulempen kan være, at der er nogle bestemte forsikringer som ikke dækker, når der er tale om bolig på tvangsauktion. For at blive klogere på ulemperne anbefaler vi, at du følger nedenstående link og læser mere hos Arbejdernes Landsbank.

Læs mere om køb af bolig på tvangsauktion her.

Få hjælp af en byggesagkyndig

Inden du sætter en underskrift på købsaftalen, så skal du være 100% sikker på, at boligen ikke indeholder skjulte fejl og mangler. For at imødekomme dette er det en god ide at alliere dig med en byggesagkyndig. Han eller hun kan så gennemgå boligen med dig og finde frem til eventuelle fejl og mangler ved boligen. På den måde er du mere sikker på, at du betaler det som huset eller lejligheden er værd!

Skriv en kommentar