Annonce

Gør havearbejdet sjovere med en god plæneklipper

Dette indhold er sponsoreret

 

Hører du til den type af mennesker, der går og hygger sig med at pusle i haven for at få den til at fremstå flot og velholdt? Eller er du mere typen, der helst bare vil have havetjansen overstået så hurtigt som muligt? Uanset hvilken type du identificerer dig mest med af de to, så ønsker du dig med garanti en have, som er hyggelig at opholde sig i, når sommeren er over os i Danmark. Det kræver bare, at haven bliver holdt pæn og ordentlig. En opfordring lyder derfor: læs om de bedste plæneklippere på havesektionen.dk, og find i artiklen herunder inspiration til, hvordan du gør havearbejdet sjovere og mere effektivt med en god plæneklipper. 

Mærk glæden ved de rette redskaber

Når du går i køkkenet for at lave mad til dig selv eller dine gæster bliver madlavningen altid sjovere, når du har de rette køkkenredskaber at gøre godt med. Det samme gør sig gældende, når du går i haven for at slå græs. Hvis du på forhånd ved, at din plæneklipper har mange år på bagen, og hvis den er svær at starte, føles det som en kamp af klare havearbejdet uge for uge. Når du slår græs er det derfor vigtigt, at du sikrer dig, at kniven på din plæneklipper er skarp, og at plæneklipperen kører som smurt. Enhver haveejer bør stille krav til sine haveredskaber og i særdeleshed til sin plæneklipper, fordi den er uundværlig i sommermånederne, når græsset gror på allermest. Hvis det føles som en sur pligt at slå græsset om sommeren, så er det sandsynligvis fordi, du ikke har en ny og opdateret plæneklipper, der gør græsslåningen så let som en leg.

Få en flot og jævn græsplæne 

Har du nogensinde tænkt over, at græsslåmaskiner klipper græs på vidt forskellige måder? For det første kan der være store udsving i resultatet af klipningen afhængigt af, hvor skarp kniven er på plæneklipperen. Det er en ting. En anden ting er, hvilken type plæneklipper du bruger. Mange af de ældre modeller klipper helt anderledes end de nye, der udmærker sig ved at efterlade græsset med en fin og blød overflade. De nyere græsslåmaskiner klipper græsset mere jævnt i de baner, du kører i, og det efterlader græsplænen flot og ensartet efter din klipning. Med en ny og effektiv plæneklipper bliver det både en fornøjelse at slå græsset i din have, samtidig med at du og dine gæster vil nyde synet af en flot og ensartet plæne, der er klar til diverse aktiviteter. 

Skriv en kommentar