Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Gør hus og bil klar til vintertid - Læs mere
Sponsoreret

Gør hus og bil klar til vintertid

vinterklar

Vintertiden er over os og det kan være en hård tid både for hus og bil. Huset skal muligvis gøres klar til kulden eller til den snestorm, som måske kan ramme Danmark med en relativ hård kraft.

Om det er terrassen som skal gøres klar eller hele huset som måske skal tjekkes efter for forskellige fejl og mangler, så kan du hurtigt få brug for både gode råd og gode byggematerialer.

Vær grundig med træværket

Mange danskere vælger i løbet af efteråret at behandle deres træværk, så det bedre kan stå imod vinterens kolde og ofte blæsende vejr. Mange finder dog også ud af, at det ikke er noget du bare lige gør på en søndag eftermiddag. For på trods af, at du er flittig med malerpenslen, så skal træværket ofte have mere end én gang og måske behandles med flere forskellige materialer.

Om det er på garagen, på terrassen eller på selve huset som der skal forebygges, så handler det altid om at være omhyggelig og udføre arbejdet korrekt. Gøres arbejdet ikke ordentligt, ja så kan det hele være spild af tid og du kan stå med et ærgerligt resultat, når foråret på ny blomstrer op.

Rens tagrenderne

Noget helt andet end træværket – og som stadig skal tjekkes og plejes er taget og tagrenderne på dit hus. Her gælder bl.a., at taget og tagrenderne skal kunne holde til store mængder vand. Især hvis der falder meget sne i løbet af en kort periode. Som bekendt er sne rent vand, hvorfor disse enorme mængder vand også skal væk på det tidspunkt hvor graderne stiger igen. Og netop på dette tidspunkt kan dit tag være under et enormt pres samtidig med, at dine tagrender bliver overfyldte med vand. Hvis ikke taget har fået pleje, så kan det muligvis have taget skade under den store snemængde, hvorfor vandet muligvis trænger igennem og ind på loftet.

Husk at gøre bilen vinterklar

Husk at det ikke kun er huset, som skal gøres vinterklar. Din bil skal også kontrolleres og især rust kan være slem på denne årstid, hvis ikke bilen har fået den korrekte rustbeskyttelse.

Skriv en kommentar