Sponsoreret

Gør selvbyg projektet til en drøm

Mange mennesker drømmer om at bygge deres egen bolig. Det er forståeligt for ved at bygge det selv, så sikrer man at får det præcis som man gerne vil have det. En af glæderne ved at være selvbygger er man styrer alle aspekter af byggeriet. Det stiller store krav til ens planlægningsevner. Men selvom man føler man har styr på det hele er det altid en fornuftig idé at lade sig inspirere af andre. Det kan du gøre ved at læse flere artikler her på Synrgi.dk. Her finder du gode tips og tricks til hvordan du kan bygge din drømmebolig. Eksempelvis kan du læse om hvorfor det er en god idé at have et epoxygulv i dit værksted. Eller du kan læse om hvilke ting som kan øge husets værdibetragteligt. Eksempelvis er investeringen i grøn energi altid rentabel. Foruden det nedbringer de månedlige udgifter, så holder det som udgangspunkt sin værdi. Det er blot nogle få eksempler du finder på siden.

Læg en slagplan inden du går i gang

God planlægning er den halve sejr. Når man går i gang med et så stort projekt er det vigtigt man allerede når man starter har et overblik over alle byggeriets faser lige fra køb af grunden til den endelige kommunale godkendelse. Ved at have overblikket sørger man også for at man ikke løber tør for penge i løbet af byggeriet. Mange laver den fejl at alle pengene bliver brugt i starten af byggeriet og derefter skal der spares. Det kan betyde at der er spabad på badeværelset og et billigt køleskab i køkkenet. Eller omvendt at der er amerikaner køleskab og marmor bordplader i køkkenet og der kun er billige fliser i badeværelset. Sådan scenarier undgår man med planlægning.

Spar penge ved at bo tæt på byggeriet

Er du typen, som godt kan lide at have den fulde kontrol kan du få det igennem alle byggeriets faser samtidig med at du sparer penge. For i stedet for at bo i en lejlighed væk fra byggeriet kan du vælge at besøg hjemmesiden her og se hvad det koster at leje en beboelsesvogn. Ved at leje en beboelsesvogn kan du bo på byggegrunden og holde øje med byggeriet. Det giver dig en masse unikke fordele såsom du altid er tilstede til at tage imod materialer. Derudover nedbringer det risikoen for at byggematerialerne forsvinder om natten fra byggepladsen. Så giver det også den fordel at håndværkere har en tendens til at arbejde hurtigere hvis de ved at bygherren er tilstede på matriklen.

Skriv en kommentar