Ude

Granitskærver pris

granitskærver pris

Granitskærver er perfekte til anlægning af bede, indkørsel og lignende. Men hvordan får du en god pris på dine granitskærver, og hvad koster de egentlig?

Prisen varierer ud fra en række faktorer; kvalitet, farve, tykkelse, leverandør mv. De bedste granitskærver til fx indkørsel er 11-16 mm i størrelsen, så dem tager vi udgangspunkt i guiden.

Priseksempler på 11-16 mm granitskærver fra udvalgte leverandører:

  • 10 ton gråmix granitskærver hos Grus Direkte: 4.914,13 kr. inkl. moms og levering
  • Granitskærver sort i bigbag á 750 kg hos FC-Beton: 585,00 kr. inkl. moms

Du kan klikke dig ind på hhv. Grusdirekte.dk og FC-Beton.dk og se flere priser på netop de granitskærver, du har brug for.

Hvad koster sorte granitskærver pris pr m3?

Sorte granitskærver er eftertragtede til især indkørsler, så derfor lægger vi lidt mere fokus på denne farve her i artiklen. Prisen kan variere ud fra tykkelse, kvalitet, leverandør, samt hvordan du ønsker at få dem leveret.

Hos Grusdirekte.dk kan du få en granitskærver-pris pr m3 på ca. 1.430 kr. inkl. moms og levering. Og hos FC-Beton finder du sorte granitskærver i bigbags til omkring 1.100 kr. pr m3 inkl. moms.

Granitskærver – Hvor tykt lag skal man lægge?

Hvor tykt et lag af granitskærver skal man så lægge, når det fx gælder en indkørsel? Svaret afhænger lidt af, hvem du spørger. Vi har søgt informationer gennem de to forhandlere, der er nævnt her på siden. Som udgangspunkt skal du sørge for at lægge et lag af granitskærver på minimum 5 cm, og ellers kan du som tommelfingerregel gå ud fra, at laget skal være så tykt, at evt. ukrudt nedenunder aldrig får sollys.

Hvordan lægger man granitskærver?

Når du skal lægge granitskærver skal du som nævnt tidligere lægge et tykt nok lag til, at ukrudt o. lign. ikke får sollys. Derudover er det en god idé at lægge granitskærver oven på et underlag af grus for øget stabilitet. Hvis dine skærver løbende bliver lidt ujævne, klarer du nemt problemet med en rive.

Skriv en kommentar