Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Guide - det skal du bruge til den perfekte havefest - Læs mere
Annonce

Guide – det skal du bruge til den perfekte havefest

Annonce

Sommeren er for alvor på vej, og dette betyder lange sommernætter i haven i form af hyggelige havefester og komsammener med venner, familie og bekendte. Hvem elsker ikke en god havefest med hyggelig musik, lækre drinks og en masse sjov dans? Med en skøn havefest kan du skabe et hav af dejlige minder.

Du tror det måske ikke, men en havefest behøver ikke koste en hel bondegård – tværtimod. Ønsker du mere viden om, hvad du skal bruge til den perfekte havefest? Så læs med herunder, hvor du får en komplet guide.

Flot festtelt

Noget af det vigtigste til din havefest er et flot festtelt. Selvom den danske sommer er både hyggelig og rar, kan den til tider også være en smule kold og uforudsigelig. Derfor er det en god ide at have festtelt, hvor du og dine gæster kan trække ind, hvis vejret mod al forventning skulle blive koldt og dårligt. Selv hvis solen skinner hele dagen lang, kan det være rart for gæsterne at komme lidt ind i skygge og ro. Et festtelt kan altså bruges til flere forskellige ting! Ønsker du ikke at bruge en formue på et nyt festtelt, kan du leje et diverse forskellige steder. Læs mere på telttilfest.dk.

Lys og pynt

Udover et flot festtelt, skal du til den perfekte havefest bruge en masse forskelligt lys og pynt. Fin pynt sætter uden tvivl stemningen for den perfekte havefest. Du kan vælge at pynte din have med diverse festlige lanterner, balloner, blomster, bannere og flag. Der er mange forskellige muligheder! Det behøver ikke nødvendigvis være dyrt eller besværligt at pynte haven til den perfekte havefest. Ønsker du at spare en smule penge, kan du vælge at lave en del af pynten selv. Du kan blandt andet pynte med håndplukkede blomster og hjemmelavede lysestager af gamle vinflasker. Dette vil uden tvivl sætte den dejligste stemning for din havefest!

Lækker musik

Der er ingen fest uden musik. Musikken er det, der sætter gang i dans og sjov blandt gæsterne til din havefest. Har du en større have, der kræver mere lyd, kan du vælge en større, trådløs højtaler – også her kan du spare en masse penge. Ønsker du ikke at spendere mange penge på en splinterny højtaler, kan du købe en brugt højtaler. På denne måde behøver du ikke bekymre dig om, om højtaleren går i stykker under aftenens mange, sjove strabadser.

Nu er du klar til at afholde den perfekte havefest!

Skriv en kommentar