Inde

Gulvafslibning af parketgulv

gulvafslibning af parketgulv

Hvis lakken på dit parketgulv er slidt eller hvis der er opstået slemme ridser og mærker, at det tydeligt kan ses og mærkes på dit gulv, så er det tid til en gulvafslibning.

Selvom mange vælger at kaste sig ud i opgaven med at slibe parketgulvet selv, så er det ekstremt vigtigt, at du ved hvad du laver. Hvis du sliber for hårdt, bruger forkert eller for lidt sandpapir, eller hvis du ikke anvender en korrekt maskine, risikerer du at skade gulvet yderligere.

Overvej derfor at få en fagmand med speciale i gulvafslibning af parketgulv ind over opgaven.

Få 3 gratis tilbud på afslibning af parketgulv

I denne guide lærer du, hvordan du får den bedste pris på afslibning af parketgulv.

Pris: Hvad koster gulvafslibning af parketgulv?

Prisen på afslibning af dit parketgulv afhænger primært af 3 overordnede ting:

  • Hvor mange m2 drejer det sig om?
  • Hvad er opgavens omfang? Skal der også afhøvles og efterbehandles?
  • Hvilken leverandør vælger du til opgaven?

Helt generelt kan vi sige, at prisen for en standard omgang gulvafslibning af parketgulv koster et sted mellem 80-150 kr. pr. m2 afhængig af ovenstående faktorer.

Sådan sparer du penge og får den bedste pris

Selvom prisen pr. m2 ikke er voldsomt høj, så kan der alligevel være mange penge at spare ved at vælge den rette leverandør til opgaven.

Skal du have lavet gulvafslibning af parketgulv på f.eks. 100 m2 i alt, så kan prisforskellen løbe op i 6.000-8.000 kr.

Samtidig skal kvaliteten selvfølgelig også være i orden, og for at opnå en kombination af både kvalitet og en god pris, anbefaler vi at bruge 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud.

3byggetilbud.dk er Danmarks største online tilbudstjeneste inden for byggeopgaver, og du kan gratis og nemt indhente op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave.

En af fordelene ved 3byggetilbud.dk er, at de anvender en række forhåndsgodkendte leverandører og håndværkere, som udfører kvalitetsarbejde. Samtidig er du også sikret bedre priser, da den interne konkurrence blandt leverandørerne presser prisen nedad til fordel for dig.

Få 3 gratis tilbud på afslibning af parketgulv

Fordele ved at få slebet dit parketgulv

Det er en god idé at få slebet dit parketgulv, når det trænger. Hvis skaderne er virkelig slemme, så kan det mærkes, når du går på gulvet.

Der kan være niveauforskelle hen over gulvet, og der kan være ridser og i nogle tilfælde splinter, som ikke længere er beskyttet af lakken.

Når du får lavet en gulvafslibning af parketgulv med efterfølgende behandling, så får du et nyt flot look på dit gulv, og ikke mindst vil du og alle andre i husstanden opleve øget komfort uden gener, når i går rundt på gulvet i løbet af dagen.

Skriv en kommentar