Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Har du brug for et kompetent nedrivningsfirma? - Læs mere
Annonce

Har du brug for et kompetent nedrivningsfirma?

Annonce:

Hvis du har brug for at få revet en bygning ned, bør du overveje at kontakte J. Jensen. Virksomheden har i mange år været med til at sætte høje standarder for nedrivningsbranchen. Faktisk har de forfinet hele nedrivningsprocessen i mere end 30 år. Blandt andet ved at være meget aktive i både den nationale og internationale brancheforening. Hvis du derfor har brug for et nedrivningsfirma, der har fuldstændigt styr på forskrifterne og processerne, bør du kontakte J. Jensen. Læs mere på J-jensen.com

En af Danmarks førende nedrivningsfirmaer

Hos J. Jensen har medarbejderne de nødvendige kompetencer til at give dig en sublim nedrivning. Du kan derfor trygt overlade hele nedrivningsprocessen til firmaet. Lige fra screeningen, miljøsaneringen, affaldshåndtering over til byggepladsdrift og minerydning. Firmaet råder over mere end 200 specialiserede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Derudover har firmaet også de nyeste maskiner og udstyr, der gør det muligt for dem at hjælpe dig med alle tænkelige opgaver inden for nedrivning.

Fokus på miljøet

Hos J. Jensen har de en finger på pulsen. Derfor tilstræber de også at have et stort fokus på miljøet. Blandt andet er firmaet meget optaget af, hvordan de skal håndtere hele PCB-problematikken. Ligesådan har de også et stort fokus på affaldssortering og genbrug.

Derudover har firmaet også egen vindmølle og solcelleanlæg, så de kan forsyne sig selv med strøm. Firmaet tilstræber også at optimere deres vognpark, så de kan bruge så lidt brændstof som muligt. Ligesådan holder firmaet sig også kontinuerligt opdateret omkring, hvad de ellers kan gøre for at være mere miljørigtige.

Derfor kan du med ro i maven anvende firmaets ydelser, når du gerne vil have en så miljøvenlig nedrivning som muligt.

Mere om J. Jensens vision

  1. Jensen har forfattet nogle visioner, der danner rammerne for firmaet. Først og fremmest er det en vision at være en pionerer. Med det mener de, at de vil gå forrest inden for branchen, vise vejen og ikke lade andre diktere, hvad der er muligt.

Det er også en del af deres vision at skabe respekt omkring både uddannelse såvel som personlige kompetencer og kreativitet. Det gælder både deres egne ansatte, men også hos deres samarbejdspartnere og øvrige kollegaer.

Visionen omfatter også at være innovativ og skabe en særlig høj kvalitet. Blandt andet ved at stræbe efter at være det bedste nedrivningsfirma i Danmark. Ligesådan er det også en del af visionen at være kendt som et firma, der konstant effektiviserer nedrivningsbranchen.

 

Skriv en kommentar