Annonce

Har du styr på service af din elbil?

Annonce

Det er blevet rigtigt populært at køre elbil, og derfor ses mange af disse også på de danske veje. Hvis du for første gang har fået en elbil, er det noget, som sikkert godt kan være en smule svært til tider. Det er vigtigt, at du har styr på noget som service af din elbil. Det er nemlig ikke helt det samme som ved benzin- eller dieselbiler.

 

Service af bremser

Når du får en elbil, er det vigtigt, at du sætter dig ind i service af denne. Det er nemlig som sagt slet ikke det samme som ved en ordinær bil. Det er for eksempel nødvendigt med hyppige tjek og service af bremserne på bilen. Dette skyldes, at elbilen i høj grad motorbremser. Dette gør altså, at bilens bremser bliver brugt en del mindre. Du kan finde elbil bremse service her.

 

Netop fordi at bremserne på elbilen ikke bruges så meget som på andre biler, er det vigtigt, at de kommer til service. Det giver nemlig større risiko for både rust og snavs i bremserne, og dette er noget, der kan påvirke sikkerheden. Sørg derfor for, at din elbil kommer til service årligt, eller for hver 15.000 km kørt.

 

Find den rette mekaniker

Når du skal have din elbil til service, er det ikke sikkert, at du kan benytte din gamle mekaniker. Det afhænger nemlig i høj grad af, om mekanikeren har erfaring med service af elbiler, og har de nødvendige maskiner og værktøjer, som skal bruges.

 

Hvis du derfor bliver nødt til at skifte til et nyt autoværksted, når du får din elbil, er det vigtigt, at du finder et sted, der har helt styr på service af elbiler. På den måde er du sikker på, at din nye bil vil få præcis den service, som den skal have.

Skriv en kommentar