Annonce

Havepool – 5 forskellige slags

Annonce:

Kunne du godt tænke dig at lære at svømme crawl? Anskaffer du dig en hjemmebygget pool, kan du lave crawl svømning i din baghave.

Selvom crawl godt kan se kompliceret ud, er denne svømmeform faktisk ganske nem at lære – og endnu nemmere hvis du kan øve dig i det derhjemme i din helt egen pool.

Der findes mange online sider, der kan hjælpe dig godt på vej med crawlsvømningen. Dertil specialiserer mange forhandlere sig i pools, som du kan installere i baghaven. Her får du et overblik over 5 af de mest basale typer.

Svømmebassin

Svømmebassinet kaldes også for en fritstående pool. Denne type bassin er nemlig karakteriseret ved, at den ikke er gravet ned i jorden men tværtimod placeret oven på fliserne eller græsplænen. Søger du en ikke alt for omfattende løsning, er svømmebassinet det rette valg. Svømmebassinet findes dertil i et væld af forskellige størrelser.

Betonpool

Betonpools har som regel lang levetid og en god holdbarhed. Dertil gør denne type pools materiale, at poolen kan bygges i stort set alle former og størrelser. Med denne type pool har du altså mulighed for frit at bestemme designet.

Stålpool

Stålpoolen er den mest populære form for havepool blandt danskerne. Denne type pool er nem at installere, og den er ofte en del billigere end for eksempel betonpoolen. Dog afhænger den nøjagtige pris altid af forhandleren og af poolens størrelse.

Stor havepool

Havepools finder i mange afskygninger. Har du en stor have, søger du sikkert en stor pool – altså én der måler mindst 20 kvadratmeter. Før du beslutter dig for en størrelse, kan det være en god idé med en professionel bedømmelse af din have. Så er du nemlig sikker på, at du tager en fornuftig beslutning.

Lille havepool

En lille havepool måler som regel op til 15 kvadratmeter. Hvis din baghaves størrelse er begrænset, er det en god idé med en havepool, der ikke er for stor.

Husk dertil, at du både kan få havepools i ovale, cirkelrunde og firkantede former. God jagt!

Skriv en kommentar