Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
HHM er klar med 2020-lavenergihus - Synrgi.dk
Sponsoreret

HHM er klar med 2020-lavenergihus

energimærkning af hus

I søndags (31. Maj) holdt HHM åbent hus for deres første lavenergihus, der overholder Bygningsklasse 2020. Det helt unikke ved et 2020-lavenergihus er, at energiforbruget kun er på en tredjedel af, hvad et ”almindeligt” BR10 hus bruger af energi.

Hvem er HHM? HHM er en sjællandsk entreprenør, der hovedsagligt beskæftiger sig med nybyggeri.

Om lavenergihuset

Helt konkret er 2020-lavenergihuset opført som et forskudt længehus på 179 kvadratmeter. Det består af fire værelser, to badeværelser, opholdsstue (loft til kip) og ikke mindst et køkken/alrum, der betegner som meget behageligt at opholde sig i.

Hvis du gerne vil se huset, skal du en tur forbi Munkebuen 4 i Hillerød eller besøge HHM’s hjemmeside, hvor du kan se flotte billeder og læse yderligere information.

Fordele ved at bo i et lavenergihus

Det er meget billigere

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at et 2020-lavenergihus er billigere at bo i. Når varmeforbruget reduceres med 2/3 i forhold til et almindeligt BR10 hus, så er der ingen tvivl om, at der er mange kroner og øre at spare på varmeregningen hvert eneste år.

Indeklimaet er markant bedre

En anden stor fordel ved et lavenergihus er, at indeklimaet typisk er markant forbedret i forhold til ”almindelige huse”. Et forbedret indeklima betyder, at risikoen for sygdomme såsom feber, forkølelse, svamp, hovedpine og lignende er minimeret ganske betragteligt.

Et godt indeklima giver en bedre livskvalitet. 

Huset er nemmere at sælge

En tredje fordel ved at bo i et lavenergihus er, at det også er meget nemmere at sælge. Nutidens købere går meget op i, at huset er billigt at bo i. Derfor passer det som fod i hose at sælge et lavenergihus på boligmarkedet.

Skriv en kommentar