Landbrug

Hønsehus – 5 gode tilbud på hønsehuse

hønsehus med gård

At holde høns er bestemt ikke noget, der er forbeholdt landmanden med det store landbrug. Det er faktisk noget alle kan gøre, hvis der er lidt plads i haven. Især hvis du har et godt hønsehus, hvor hønsene kan trives året rundt.

Og lige præcis hønsehuse er faktisk, hvad vi i dette indlæg vil se nærmere på. Vi har været på udkig efter gode tilbud på hønsehuse og samlet dem herunder. Ud over at se de gode hønsehus tilbud, så kan du læse mere om, hvordan du selv bygger et.

Hønsehus tilbud du skal se

Som lovet har vi fundet en række forskellige hønsehus tilbud (fem for at være helt præcis), der kan købes online. Tilbuddene kommer fra følgende forhandlere:

COOP.dkP-Lindberg.dkPetdreams.dk – 10-4.dk


PLUS hønsehus: Dette 4-kantede hønsehus er et godt valg til dig, der ikke ønsker det største hus på markedet, men samtidig gerne vil have godt med plads. Redekassen er hævet, hvilket giver dig en ergonomisk behagelig højde, når æggene skal samles. Da hønsehuset er 4-kantet er det ganske nemt at rengøre sammenlignet med andre huse.

Pris: Set til 7.035 kr.

Dette hønsehus kan købes hos 10-4.dk


Stort PLUS hønsehus: Dette store PLUS hønsehus med hønsegård er det perfekte køb, hvis du gerne vil have masser af plads til dine høns (det har plads til syv) og ikke mindst vil have det bedste af det bedste inden for hønsehuse. Det er udført i FSC-certificeret træ og vejer 380 kg. Derfor skal du ikke være nervøs for, at det blæser væk i en storm eller lignende.

Selvom hønsehuset er stort, så er det uhyre nemt at samle: Det kommer nemlig i færdigsamlede sektioner. Dobbeltlågen er med til at gøre det ekstra nemt for dig at komme ind og ud af hønsehuset, når der for eksempel skal gøres rent.

Pris: Set til 13.199 kr. 

Dette hønsehus kan købes hos COOP.dk eller billigst hos 10-4.dk


Trixie hønsehus med redekasse: Trixie er et smart hønsehus lavet i ekstra holdbare materialer: Den massive trækonstruktion sikrer, at levetiden er ekstra lang og huset er ekstra bestandigt over for vejr og vind.

En af de helt store fordele ved dette hønsehus er, at det er uhyre nemt at samle. Det tager ikke lang tid fra du modtager huset til det står færdigsamlet. Derudover er plastbakken aftagelig, hvilket gør den nem at rengøre.

Pris: Set til 2.299 kr.

Dette hønsehus kan købes hos Petdreams.dk


Hønsehus i stabil konstruktion: Her har du et hønsehus med seks separate døre, der kan åbnes og låses. Bunden er plastbelagt og de to etager er forbundet med en smart trappe.

På hver etage finder du tre reder, der har adgang udefra. Dette hønsehus leveres usamlet.

Pris: 4.000 kr.

Dette hønsehus kan købes hos P-Lindberg.dk


Hønsehus af kinesisk gran og med oplukkeligt tag:

Hvis du ikke har brug for et særligt stort hønsehus, så er dette et godt valg. Her har du et kompakt hus, der passer perfekt til den mindre have. Træsorten er kinesisk gran, hvilket sikrer dig en lang levetid og et modstandsdygtigt hus over for vejr og vind. Et godt køb til prisen.

Pris: Set til 2.100 kr.

Dette hønsehus kan købes hos P-Lindberg.dk


Køb hønsehus online og spar penge

Hvis du gerne vil spare penge/have mest muligt for pengene, anbefaler vi, at du køber dit hønsehus online. Der kan nemlig være betydelig mange penge at spare ved at handle hos en webshop frem for at købe hønsehuset hos en fysisk forretning.

Derudover vil du få hønsehuset leveret direkte til din dør. På den måde slipper du for at skulle hente det selv, og du undgår eventuelt også at skulle leje en trailer. Det eneste du skal bekymre dig om er at samle det delvist-samlede hønsehus.

Billigt hønsehus – er kvaliteten god nok?

billigt hønsehus

Et billigt hønsehus er ikke altid den billigste løsning.

Som du kan se på hønsehuse tilbuddene øverst på siden, så kan prisen for et hønsehus svinge meget. Derfor er det helt naturligt at kigge efter et billigt hønsehus, hvis du ikke ønsker at bruge alt for mange penge på det.

Der kan være både fordele og ulemper ved at købe et billigt hønsehus. Fordelen er, at du med stor sandsynlighed vil spare lidt penge. Ulempen er, at kvaliteten kan være for dårlig. Det vil sige, at du efter kort tid skal reparere på hønsehuset – og det vil koste dig nogle penge. Derfor skal du gøre op med dig selv om det kan betale sig at købe et billigt hønsehus af dårlig kvalitet sammenlignet med et af høj kvalitet og til en lidt højere pris.

Køb brugt hønsehus, hvis du vil have det billigt

Et alternativ der ligger lige mellem et billigt og dyrt hønsehus, det er at købe det brugt. Du kan snildt finde brugte hønsehuse af høj kvalitet til gode priser. Det handler blot om, hvor god du er til at lede. DBA og GulogGratis er to steder, der er værd at se nærmere på, hvis du gerne vil købe et billigt og brugt hønsehus.

Hvordan bygger man et hønsehus?

Hvis ikke du ønsker at købe et delvist samlet eller færdigsamlet hønsehus, så har du også mulighed for at bygge det selv. I stedet for, at vi skriver side op og side ned med, hvordan du bygger huset selv, så tag i stedet og se nedenstående videoer. De viser nemlig, hvordan du step by step selv får bygget dig et velfungerende hønsehus.

Hønsehus indretning: Sådan gør du!

Hønsehusets indretning spiller også en stor rolle i forhold til at få huset til at fungere efter hensigten. Igen vil vi gerne henvise dig til et par videoklip, hvor du kan lære mere om, hvordan du indretter hønsehuset på en optimal måde. Bliv klogere på hønsehus indretning i videoerne herunder.

Skriv en kommentar