Annonce

Hold overblikket inden for byggebranchen

Annonce: Det er ikke nogen hemmelighed, at det til tider kan være svært at have overblikket over alt det, som der foregår ude på en byggeplads. For udover det fysiske arbejde, som der finder sted fra håndværker til håndværker, så er der også en stor del af det logistiske arbejde, der skal gå op i en højere enhed. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til alt lige fra dokumenthåndtering til fakturahåndtering – som for mange også er noget, der kan føre til lange og højlydte suk.

 

Få styr på dokumenthåndtering og fakturahåndtering med EDH Technology

 

Det findes der dog heldigvis en løsning på. Og denne lover dig desuden, at du ikke blot bliver mere effektivt i den måde, du styrer dine dokumenter på, du undgår også de menneskelige fejl, som der kan opstå når alt foregår manuelt. Alt kan således med det, som der kaldes for ediva elektronisk fakturahåndtering, gøres automatisk og dermed også fejlfrit. EDH Technology leverer løsninger til netop dokumenthåndtering og elektronisk fakturahåndtering på tværs af en lang række forskellige brancher. Og derfor er der flere, der allerede ny nyder godt af en styrket kvalitet inden for deres felt.

Bliv mere effektiv

 

At gøre flere af dine arbejdsprocesser automatiske, kan således være din vej til et bedre overblik og mere ensartethed i hele din organisation – og så vil du opleve, hvor meget lettere og mere håndgribeligt, det pludselig kan være at have ansvaret for en byggeplads i større eller mindre grad. Du får således reduceret dine manuelle arbejdsgange, og i stedet bliver disse erstattet af simple og langt mere effektive metoder, der giver dig mere frihed i dit virke. Det betyder, at du kan spare helt op til 80 % af den tid, som du på nuværende tidspunkt bruger på fakturering og det samtidig med, at du får mere kontrol og tilgængelighed.

Skriv en kommentar