Annonce

Indret den ideelle pusleplads derhjemme

Annonce:

En ting, der er helt sikkert, når man bliver forældre, er, at man kommer til at skifte bleer til den helt store guldmedalje. I hvert fald de første par år. Derfor er der ingen grund til ikke at indrette en pusleplads, som giver mening for både dig selv og baby. Det er trods alt et sted, hvor I kommer til at tilbringe lidt tid sammen.

Gør det nemt

For let at komme igennem bleskift og omklædninger gør du dig selv en tjeneste ved at have alt, hvad du skal bruge indenfor rækkevidde. Så kan du nemlig både have et øje på dit barn og det, du står og roder med ved siden af. Overvej følgende:

  • Du skal selvfølgelig have en plads, hvor barnet kan ligge – måske har du et stort badeværelse, en plads i jeres bryggers eller noget lignende. Det er oplagt at have det tæt på et sted med en vandhane, så du kan sørge for fugtige skumklude på et kort øjeblik.
  • Desuden gør du klogt i at have en lille station – for eksempel et konsolbord med et par hylder – hvor du har bleer, skumklude og måske en heldragt
  • Ikke alle børn synes, bleskiftet er rart, så det er en mulighed at hænge en uro lige over liggepladsen. For eksempel en med farverige dyr eller former. Den kan bruges til at distrahere barnet og give noget sjovt at kigge på.

Gør det bekvemt

Det er både dig og barnet, der kommer til at bruge tid ved puslepladsen. Så det skal også være udholdeligt for dig. Sørg for at have pusleplads et sted, hvor du ikke kommer til at bøje og få ondt i ryggen eller nakken. Det skal også helst være et sted med god plads, så du ikke står for mast. Så bliver det altså bare en bedre oplevelse for jer begge.

Skriv en kommentar