Diverse

Indret dit hjem med plisségardiner

Når du skal indrette dit hjem, er der et hav af ting, du skal tage stilling til. Hvilke farver skal på væggene, hvilket spisebord er mest praktisk og hvilket gulvtæppe skal lægges i stuen? Det er derfor ikke mærkeligt, hvis det er svært at finde overskud til at gå på jagt efter de ideelle gardiner.

Mange vælger derfor en hurtig løsning i form af ganske almindelige forhæng som gardiner. Men det kan faktisk virkelig betale sig at bruge lidt ekstra krudt på at finde de optimale gardiner til dit hjem. Dine gardiner kommer nemlig til at betyde meget, når det kommer til lysindfald i stuen såvel som i soveværelset. Hvis du vælge gardiner, der ikke dækker vinduet optimalt og lader sollyset skinne ind gennem sprækker, kan det nemlig være utrolig forstyrrende og noget, du vil ærgre dig over fremadrettet. Derudover er det rart at have gardiner, som ikke er transparente i soveværelset, så du kan sove længe i weekenden uden at blive vækket af sollyset.

Det kan altså betale sig at bruge energi på at vælge de rigtige gardiner, selvom mange kan synes, at det er lidt af en opgave. Heldigvis er der en gardintype, der kan løse mange af dine problemer og fungere perfekt i alle rum – nemlig plisségardiner.

Mulighedernes gardin

Plisségardiner bliver kaldt mulighedernes gardin af mange fagfolk, fordi denne gardintype kan fås med flere, smarte betjeningsmuligheder. Gardinet er enormt praktisk, fordi det kan findes til alle vinduestyper og kan kreere mange forskellige look alt efter din stil og boligindretning. Derudover fås plisségardinet i mange forskellige farver, hvilket gør det anvendeligt i alle hjemmets rum.

Plissegardinet er kendetegnet ved dets plisserede stof, som er funktionelt og dekorativt på samme tid. Gardinet er utrolig fleksibelt, når det kommer til både stoffet og formen. En af gardinets helt klare fordele er dog betjeningen. Du kan nemlig finde plisségardiner med mange forskellige betjeningsløsninger, hvilket betyder, at du kan finde den optimale betjening til dit hjem.

Først og fremmest kan du vælge et almindeligt frithængende plissé, hvor du får et gardin med en traditionel styring med en betjeningsnor i enten højre eller venstre side. Derudover kan du vælge et frithængende up/down plissé. Her får du også et frithængende plisségardin men med justeringssnore i begge sider, hvilket er smart, hvis du har store eller høje vinduer. Derudover kan du få en up and down plissé, som du betjener med et håndtag i toppen og bunden af gardinet. Denne type er enormt populær og fleksibel, fordi du kan placere gardinet, som du vil og får derved fuld kontrol over lysindfald. Endelig er der wire/lodret styret, som er en betjeningsløsning, der består af wires i hver side af gardinet samt et håndtag på nederste skinne, du bruger til at betjene gardinet.

Når du køber plisségardiner, har du desuden mulighed for at købe dem til præcise mål til standardpriser. Må den måde er du sikker på, at gardinerne slutter til og passer perfekt til dit vindue. Plisségardiner i mange farver og med forskellige betjeningsmuligheder forhandles her til præcise mål.

Skriv en kommentar