Annonce

Indretning af kontoret

Mange mennesker bruger omkring en tredjedel af deres voksenliv på arbejdspladsen. Derfor er det meget vigtigt, at kontoret er indrettet på en sådan måde, så den enkelte får den mest optimale arbejdsplads, og som dermed passer til den enkeltes behov. Det gælder både for kontorlokaler i virksomhedsbygninger men også for hjemmekontoret.

Hvis du arbejder hjemmefra er det ekstra vigtigt, at du har et område, der er specifikt beregnet til at lave arbejde i. Så kan du nemmere holde dit arbejdsliv og dit privatliv adskilt, selvom du arbejder og holder fri under det samme tag.

Arbejder du derimod ikke hjemmefra men møder på et fysisk kontor, kan der være god grund til at værne om netop dit kontor eller dit område på fælleskontoret.

Søvn, arbejde og fritid

Da man bruger omkring 1/3 af voksenlivet på arbejdet og omkring 1/3 af al ens tid på at sove, er der dermed kun omkring 1/3 tilbage til alle de andre ting, der skal nås. Derfor kan det være svært at opretholde en sund work-life-balance. Hvis du døjer med, at du har for få timer i døgnet, til alle de ting du skal nå, så er det sandsynligt, at det går udover din søvn.

Så hvis du har et arbejde, hvor du har mulighed for at lukke døren til dit kontor, kan det være forfriskende – og måske endda tiltrængt – at tage et powernap. Hvis du indretter dit kontor med en afslappet atmosfære, er det nemmere at kunne slappe af, og hvis du placerer en daybed på kontoret, kan du koble af og tage et powernap i frokostpausen, så du har fornyet energi til resten af arbejdsdagen.

Når du har kolleger eller samarbejdspartnere/kunder på besøg på kontoret, kan du også bruge en daybed som et afslappet og behageligt sted at sidde, hvor I kan snakke forretning.

Mere inspiration?

Find yderligere inspiration til indretning af kontoret hos www.nichba.dk.

Skriv en kommentar