Tips & Råd

Infografik: 17 gode råd til at undgå indbrud

boligalarm tilbud

Julen står for døren og hvis man ikke skal holde jul hjemme, skal man sikkert besøge familie et andet sted i landet eller i verden, og forlader derfor sit hjem i flere dage. Af samme grund er julen højsæson for landets indbrudstyve, der helst vil ”arbejde” i frem og plyndre tomme, mørke huse.

Ud over julen er sommerferien også et tidspunkt, hvor tyvene for alvor kommer frem fra gemmerne.

EU-rekord i indbrud

Faktisk er Danmark det land i hele EU, der har flest indbrud pr. indbygger. En rigtig kedelig statistik at toppe. Vi kan bedre lide, når Danmark bliver kåret som det lykkeligste land eller noget i den stil, men der er altid to sider af en medalje, og her er altså en trist rekord.

Hvis vi skal sætte tal på, så kan vi fortælle, at der sker mere end 32.000 indbrud i danske hjem hvert eneste år. Det svarer omtrent til 5 indbrud i time, hver eneste dag året rundt.

Hver tredje af os danskere har haft den kedelige oplevelse at have haft ubudne gæster i vores hus eller lejlighed på et eller andet tidspunkt i livet.

Dette kan du selv gøre for at undgå indbrud

Der er mange ting man kan gøre i og ved sit hjem for at undgå at havne som en del af ovenstående statistik. Naturligvis kan man installere en alarm og sørge for at have godkendte og gode låse på sine døre. Men der er også en række af mindre, men effektive tips.

Her har vi samlet 17 gode og nyttige råd, man kan tage i brug, når man forlader sit hjem i længere tid. Som f.eks. på en sommerferie eller et julebesøg.

 

Skriv en kommentar