Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Inspiration til ting på børneværelset - Læs mere
Annonce

Inspiration til ting på børneværelset

Annonce

Hvis du står og skal være forælder snart eller har små børn, har du helt sikkert overvejet hvordan børneværelset skal se ud og hvad man skal have købt. Hele processen kan dog godt virke lidt uoverskuelig, for hvad skal der egentlig være på sådan et børneværelse? Her kommer nogle ting, der er gode at have.

Seng

Først og fremmest er en god seng vigtig. Størrelsen på sengen afhænger selvfølgelig af barnets alder, og hvis det er en baby, skal der være en tremmeseng, så barnet ikke falder ud om natten. Når barnet bliver lidt større, kunne det pynte med en sjov køjeseng med en hule nedenunder eller en sej seng formet som en racerbil.

Tilbehør

Gulvtæpper til børneværelser er også en ting man vil sætte pris på. Man kan få rigtig mange flotte og søde tæpper, men udover at det giver noget flot til værelset, er det også praktisk, da man ofte sidder på gulvet og leger med sit barn. Det er derfor mere behageligt end at sidde på et hårdt trægulv. Andet tilbehør til værelset kunne være fine lamper, puder i forskellige farver og en flot kommode eller små kurve til legetøjet.

Legetøj

Netop legetøj fylder ofte meget på børneværelser. Børn vil gerne underholdes, og derfor er det vigtigt med noget godt legetøj. Det kan være alt fra små biler, bamser, et dukkehus eller action mænd og barbiedukker. Det er også godt at have puslespil og bøger, så barnet kan lære noget, imens de bliver underholdt.

Farver på væggene

Et børneværelse må gerne været flot og farverigt. Det kan dog se voldsomt ud med stærke pangfarver, da legetøj og andre ting på værelset også ofte er i stærke farver, så hold dig gerne til pastelfarver og lyse farver. Man kan dog sagtens få malet sjove motiver eller figurer på væggen.

 

Skriv en kommentar