Ude

Jord i bigbag: Sådan får du bedste pris

pris på jord i bigbag

Når du står over for et mindre eller større haveprojekt og i den forbindelse mangler jord, så kan det være en fordel at købe jord i bigbag på nettet, da du dermed opnår flere fordele.

Når du køber jord i bigbag online, får du det leveret direkte til kantstenen og kan nemt flytte på det efterfølgende. Hvis du selv henter jorden løst, så skal der dels køres mange gange med traileren, og dels kan det være noget af et arbejde at få slæbt det hen til det sted på grunden, hvor det skal bruges.

Se priser på jord i bigbag her

Vælger du at få en vognmand til at levere jorden, vil det typisk også blot blive læsset af ude foran huset, og så står du igen med problemet med at få transporteret det hen til det rette sted – og så efterlader det desuden en hel del oprydning ved aflæsningsstedet efterfølgende.

I denne guide viser vi dig priseksempler på jord i bigbag, så du nemmere kan finde frem til den bedste pris og dermed spare både tid og penge.

Priseksempler på jord i bigbag

En af de førende leverandører af jord i bigbag på nettet hedder GrusDirekte.dk – her kan du nemt og hurtigt bestille dine bigbags direkte til den ønskede adresse. Du har endda mulighed for at bestille ekspreslevering, hvis det haster ekstra meget.

Vi har kigget nærmere på 2 af deres produkter inden for jord i bigbag, og du kan klikke dig direkte videre og vælge den mængde, du har behov for, eller du kan ose videre på deres hjemmeside via linket her på siden.

0-20 mm harpet muldjord i bigbag:

  • Produceret af frisk afrømmet jord
  • Lerkugler i jorden minimeres via rystesorterværk
  • Indeholder 1 ton jord
  • Analyseret jf. Jordflytningsbekendtgørelsen og overholder dermed miljøkrav
  • Kan anvendes som fyld til at forme eller udfylde huller i haven fra bl.a. swimmingpools eller hævning af jorden

Pris: Afhænger af leveringsform og postnummer. Eksempel på levering til kantsten i Slagelse – 990,00 kr.

0-20 mm havemuld i bigbag:

  • Næringsrig muldjord
  • Kan anvendes som topjord eller til bede
  • Egner sig godt til køkkenhaver
  • Indeholder 1 ton jord

Pris: Afhænger af leveringsform og postnummer. Eksempel på levering til kantsten i Slagelse – 1.166,38 kr.

Du får den bedste pris online

Du er som udgangspunkt altid sikret de bedst mulige priser og vilkår, når du handler din jord i bigbag på nettet i stedet for fysiske forretninger og havecentre.

Dette skyldes bl.a., at webbutikker ikke har samme udgifter til f.eks. lokaler og personale, og dermed bliver din pris som forbruger billigere.

Se priser på jord i bigbag her

Skriv en kommentar