Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Jordvarme pris - Få 3 gratis tilbud på dit nye jordvarmeanlæg!
Tips & Råd

Jordvarme pris

jordvarmeanlæg pris

Er du på jagt efter en god jordvarme pris? Ved hjælp af en online udbudstjeneste kan du få tilsendt de allerbedste og skarpeste tilbud på jordvarme til din bolig.

I denne guide kigger vi nærmere på, hvordan du rent praktisk indhenter gratis og uforpligtende tilbud, hvorved du sparer penge på din byggeopgave. Derudover zoomer vi ind på de fordele, du kan glæde dig til, når du får etableret jordvarme som varmekilde til din bolig.

Lad os begynde med det vigtigste og se nærmere på, hvordan du benytter dig af 3byggetilbud.dk til at få den bedste jordvarme pris:

Sådan får du markedets bedste jordvarme pris med 3byggetilbud.dk

For at få den bedste pris på jordvarme er det vigtigt, at du sender din opgave i udbud. Dette medfører nemlig, at flere leverandører konkurrerer om din opgave, hvormed prisen presses i bund, mens kvaliteten forbliver høj.

Dette er dog en tidskrævende og administrativ svær opgave at klare selv. Der findes imidlertid heldigvis flere online udbudstjenester efterhånden, og 3byggetilbud.dk er en af Danmarks absolut førende inden for bl.a. jordvarme.

sådan virker 3byggetilbud.dk

 

Sådan får du 3 gratis og uforpligtende tilbud:

  • Klik dig ind på 3byggetilbud.dk
  • Udfylde de enkelte felter i formularen
  • Indsend din opgave
  • Lad 3byggetilbud.dk sende den i udbud
  • Du modtager 3 gratis og uforpligtende tilbud

Du kan takke ja til dit foretrukne tilbud med en god jordvarme pris, eller du kan kvit og frit takke nej til alle 3 tilbud. Det er 100% gratis og uforpligtende, og du betaler kun et beskedent beløb, hvis du rent faktisk tager imod et af tilbuddene.

OBS: Sørg for at beskriv din byggeopgave så godt, som du kan. Når du skal sende en opgave om etablering af jordvarme i udbud, kan det f.eks. være relevant at beskrive boligens type og størrelse, grundens størrelse, jordtype m.v.

Få 3 gratis tilbud på jordvarme

Nyd godt af fordelene ved jordvarme

Vælger du jordvarme som varmekilde til din bolig, opnår du en række klare fordele, som vi kigger nærmere på i dette afsnit.

Først og fremmest er jordvarme en ekstrem miljøvenlig måde at producere varme på. Det kræver en smule energi i form af el for at drive dit jordvarmeanlæg, men den mængde energi, du bruger, kommer trefoldigt tilbage i form af varme. Nærmere betegnet får du ca. 3-3½ kilowatt varme for hver 1 kilowatt elektricitet, du bruger på dit anlæg.

Hvis du har planer om at bruge dit jordvarmeanlæg til at varme din bolig op, kan du endvidere regne med et CO2-udslip, som er 50-75% lavere end de gængse opvarmningsformer. Dette tal svinger naturligvis, da det kommer helt an på, hvilken opvarmningsform du bruger nu.

Har du et godt og velisoleret hus, så vil jordvarme være en af de absolut billigste og bedste metoder til at producere varme på. Det koster en anelse at etablere, men investeringen tjener sig relativt hurtigt hjem igen, og samtidig er du med til at reducere vores fælles CO2-udslip.

En ekstra fordel ved jordvarme er den minimale mængde af påkrævet vedligeholdelse. Når først dit jordvarmeanlæg er etableret og installeret i din have, skal du i princippet ikke foretage dig mere.

Skriv en kommentar