Ude

Kalkning af hus

kalkning af hus pris

Hvis din facade trænger til en overhaling eller en ny farve, så bør du overveje kalkning af hus i stedet for maling. Der er med tiden kommet flere og flere kvalitative malinger på markedet, som indeholder færre kemikalier end tidligere.

Der er dog stadig stor forskel på selv de bedste malinger og kalk. Der findes nemlig fortsat ingen malinger, der er åbne og kemikaliefri i samme omfang, som kalk er det.

I denne guide kan du lære mere om, hvorfor kalkning af hus er en fordel, hvad det rundt regnet koster og hvordan du får det bedste tilbud på opgaven.

Få 3 gratis tilbud på kalkning af hus

Hvad koster kalkning af hus?

Det er svært at give et entydigt svar på prisen på kalkning af hus, da der er mange variabler. Det spiller bl.a. en stor rolle, hvilken leverandør du vælger, hvor mange m2 det drejer sig om, hvilken slags kalkning du ønsker mv.

Vi har lavet en udregning for dig, som du kan bruge som udgangspunkt. Eksemplet har vi hentet fra et eksisterende firma, som leverer kalkning af huse.

Der er taget udgangspunkt i kalkning af en facade på 100 m2, og prisen er baseret på en hvidkalkning.

  • Pris: 30.000 kr. ekskl. moms, eller 37.500 kr. inkl. moms
  • Det giver en kvadratmeterpris på ca. 375 kr. inkl. moms

Vær opmærksom på, at prisen er vejledende, og den vil være forskellig fra opgave til opgave, herunder hvis du ønsker anden kalkning end hvidkalkning.

Sådan får du det bedste tilbud

3byggetilbud

Det er vigtigt, at du leder de rette steder, når du skal finde en god pris på kalkning af dit hus. Der er mange leverandører om buddet, og priserne kan variere meget. Du skal derfor indhente flere forskellige tilbud, så du nemmere kan vælge det bedste og billigste.

Den letteste, hurtigste og billigste måde at klare denne del af opgaven på er ved at bruge en online tilbudstjeneste såsom 3byggetilbud.dk.

På 3byggetilbud.dk kan du indsende din opgave på kalkning af hus, hvorefter du modtager op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra deres forhåndsgodkendte leverandører.

Du sparer på tid og energi, og det koster dig ingenting, medmindre du ender med at takke ja til et af de gode tilbud.

Derfor er kalkning af hus bedre end maling

Kalkning er hus har 4 primære fordele i forhold til maling, når det drejer sig om din facade og murværk.

Herunder kan du se de 4 fordele:

  • Kalk indeholder ikke de samme kemikalier som maling
  • Kalk er åbent og lader derfor muren ånde, så fugt kan komme væk
  • Kalk er blevet anvendt i mange år og er derfor dybt forankret i den danske byggestil
  • Kalkning af hus og mur holder i gennemsnit længere tid end maling

Skriv en kommentar