Bil

Klargøring af bil

klargøring af bil
Autobutler.dk kan du få 3 tilbud på klargøring af bil. Det perfekte at gøre, hvis du vil have en god pris.
Klargøring af bil kan være mange ting, men i de fleste tilfælde vil det dreje sig om klargøring af bil inden syn eller salg.

I denne guide ser vi nærmere på de to emner, og vi dykker ned i, hvordan du får den bedste pris på klargøring af bil, så du kan spare både tid og penge.

Klargøring af bil inden bilsyn

Når du er bilejer, skal du have din bil til periodesyn minimum hvert 2. år. Inden et syn kan det være nødvendigt med en klargøring af bilen hos et autoværksted.

Når mekanikeren foretager klargøring af din bil, vil det være med henblik på at kunne gennemgå selve synet, hvormed det er parametrene deri, som han vil tage udgangspunkt i.

En synstest vil derfor typisk fokusere på den trafik- og miljømæssige sikkerhed ved følgende:

 • Sikkerhedsseler
 • Bremser
 • Lys
 • Lygter
 • Styretøj
 • Ruder
 • Rust og tæring på kritiske steder som f.eks. hjulophæng og vanger
 • Elektriske funktioner
 • Forurening

Had koster det og hvordan får du den bedste pris?

Hvad koster klargøring af bil til syn?

Selve testen af bilen inden et syn fås ofte enten meget billigt eller helt gratis hos de forskellige autoværksteder. Det er klart, at hvis der så skal laves det ene og det andet, før mekanikeren vurderer, at din bil vil blive godkendt i det kommende bilsyn, kan prisen være en noget anden.

Det er dog næsten umuligt at sige noget om den konkrete pris på klargøring af bil inden syn, da det afhænger af, hvor meget der skal laves – eller ikke laves – på netop din bil.

Du kan regne med en timeløn på mellem 300-500 kroner til mekanikeren, og derudover eventuelle udskiftninger på bilens udstyr.

Men netop pga. de eventuelle store udsving i pris, er det vigtigt, at du sikrer dig selv den bedste kvalitet til den billigste pris. Hvordan gør du det? Det kan du læse mere om herunder.

Sådan får du den bedste pris på klargøring af din bil

Vi anbefaler at indhente flere forskellige tilbud på klargøring af bil, så du kan sammenligne priser – for på den måde at vælge det bedste tilbud.

For at klare denne opgave så nemt og hurtigt som muligt, anbefaler vi, at du bruger Autobutler.dk til at indhente tilbud.

Autobutler er Danmarks største og mest populære tilbudstjeneste på nettet, når det gælder mekaniker- og værkstedsopgaver.

Det er nemt for dig at bruge deres service, og du betaler kun noget, hvis du rent faktisk ender med at takke ja til et af de tre billige tilbud, du modtager.

Sådan bruger du Autobutler.dk:

 1. Klik ind på deres hjemmeside på www.autobutler.dk
 2. Udfyld opgaveformularen, og send opgaven ind
 3. Vent på at modtage tre tilbud, og vælg det, der passer dig bedst

Er du ikke interesseret i nogle af de 3 tilbud, du modtager, kan du helt frit afslå alle tilbuddene, og det har ikke kostet dig en krone.

Klargøring af bil inden salg

Ved salg af din bil kan det også være nødvendigt med en grundig klargøring. Mange ting kan du klare selv, mens det kan være fornuftigt at bruge Autobutler til at indhente tilbud på de ting, du skal bruge et værksted til.

Inspiration til klargøring af bil inden salg:

 • Komplet indendørs oprydning og efterfølgende rengøring, herunder støvsugning (se video)
 • Grundig vask inde og ude – Overvej eventuel at undgå vaskehaller, da de kan ridse bilens lak
 • Få lavet et tjek af bilen på værkstedet for at se, om nogle dele eller udstyr skal skiftes eller repareres inden salg

Skriv en kommentar