Annonce

Køb de rigtige og bedste redskaber når der skal males næste gang

Det sker af og til, at væggene og loftene i hjemmet får brug for en klat maling. Der er desværre ingen måder at forhindre, at væggene bliver farvet og bleget af solen over tid, og derfor på sigt mister deres glans. Heldigvis er det relativt nemt at ordne disse misfarvninger, det kræver nemlig bare, at der bliver malet. Det at male kan være en lang proces, som kræver, at man river et par dage ud af kaldenderen. Dog vælger de fleste alligevel at give sig i kast med det selv, eftersom der kan være mange penge at spare, hvis man gør det selv frem for at hyre en maler. Hvis du står overfor et maleprojekt, så er det vigtigt, at du ud over maling også køber det rigtige udstyr til dit projekt. Det kan du læse mere om i denne korte artikel.

Der skal du bruge ud over maling

Der giver sig selv, at man naturligvis skal bruge et par spande maling når der skal males. Præcis hvor meget maling der skal bruges kan være svært at vurdere, så derfor kan du med fordel rådføre dig med en medarbejder i butikken hvor du køber din maling, og høre hans estimat. Derudover skal du naturligvis bruge nogle gode ruller, så det gør hurtigere med at få malet. Her er det en god ide at købe så brede ruller som muligt, da det giver den mest jævne maling, men også fordi, at du sparer tid og bliver hurtigere færdig. Det er også en god ide at skaffe et par gode pensler, så man bedre kan komme til i de små sprækker ved panelerne og i hjørnerne under loftet. Ud over disse ting er ting som malerspande, malertape, afdækning også vigtige, der er dog også noget forberedende arbejde man skal have gjort inden man begynder at male.

Sådan forbereder du denne vægge til at blive malet

Inden du går i gang med at male, så skal du naturligvis have fjernet billedet og hylder fra væggene. Disse ting efterlader ofte nogle huller, som skal fyldes ud, inden man begynder at male. Heldigvis er dette et relativt nemt fiks, det kræver bare, at man har en spartel og noget sandspartel ved hånden. Herefter kan man nemt og hurtigt udfylde hullerne, så det bliver helt usynlige når før der er malet.

Skriv en kommentar