Værktøj

Køb dit arbejdstøj online hos Arbea.dk – Erhvervsbeklædning

arbea.dk arbejdstøj

Arbea.dk er en af de største, danske online forhandlere inden for arbejdstøj og erhvervsbeklædning. I denne artikel ser vi nærmere på firmaet herunder deres udvalg, historie samt hvilke værdier de som forhandler har.

Stort udvalg og lave priser

Noget af det som Arbea.dk i høj grad er kendt for, det er deres kæmpemæssige udvalg kombineret med de lave og lukrative priser. I deres udvalg finder du et væld af kvalitetsprodukter fra alle de store mærker samtidig med, at prisen er til at betale.

Derudover er forhandleren også kendt for at yde en rigtig god kundeservice. Derfor kan du med fordel tage kontakt til dem, hvis du er i tvivl om materialer, valg af mærke, størrelser osv. Deres meget personlige og hjælpsomme service er uden tvivl værd at benytte sig af!

Se det store udvalg af arbejdstøj hos Arbea.dk

Imponerende udvalg af arbejdstøj og erhvervsbeklædning

mascot sikkerhedssko

Arbea.dk forhandler bl.a. de populære Mascot sikkerhedssko.

Som sagt har Arbea.dk et ganske imponerende udvalg af arbejdstøj og erhvervsbeklædning. Du finder alt fra Mascot sikkerhedssko til stilfulde og funktionelle regn- og vindjakker.

Du finder alle de kendte mærker

En af de helt store fordele ved at handle hos denne forhandler er, at de har alle de kendte mærker i sortimentet. Det betyder, at du kan forvente en meget høj kvalitet og komfort, hvilket er uhyre vigtigt, når det gælder arbejdstøj.

Af mærker som de forhandler kan nævnes:

  • Mascot
  • HKSDK
  • Brynje
  • m.fl.

Bliv klædt på fra top til tå

En anden meget stor fordel ved Arbea.dk som forhandler er, at du kan blive klædt på fra top til tå. De har alt fra sikkerhedssko/støvler til hue/sikkerhedshjelm. Du kan altså finde arbejdstøj til HELE kroppen.

Derudover har de også et væld af forskellige størrelser. Derfor er det fuldstændig ligegyldigt om du er stor eller lille, tyk eller tynd osv. Du vil med stor sandsynlighed kunne finde arbejdstøj, der passer dig helt perfekt.

Stort fokus på sikkerhed

Sikkerheden betyder rigtig meget hos Arbea.dk, hvilket er en stor tryghed for os, der arbejder med småfarlige ting – som for eksempel på byggepladser med farer for nedfald og lignende.

Det store fokus på sikkerhed kommer især til udtryk i form af Arbea.dks meget selektive leverandørvalg. De vælger kun leverandører som de kan stå inde for med henblik på at få de helt rigtige og mest kvalitetsfyldte produkter i sortimentet.

Derudover fremgår det også af deres hjemmeside, at de gør meget ud af at efteruddanne og løbende informere personalet om produktspecifikationer og lignende med henblik på at give kunderne en så præcis og valid rådgivning som mulig.

Om Arbea.dk

Arbea.dk har faktisk rødder tilbage til 1987, hvilket gør dem yderst erfarne, når det gælder salg og markedsføring af arbejdstøj og erhvervsbeklædning. Selve webshoppen er relativ ny, hvilket er svært at se på grund af det store udvalg og det professionelle look.

Forhandleren har en samarbejdspartner ved navn EKCO Erhvervsbeklædning som ligger i Roskilde. Hos denne samarbejdspartner er det muligt at prøve og købe tøjet i en fysisk butik samtidig med, at du kan få råd og vejledning af salgspersonalet. I den fysiske butik finder du mange af de samme produkter som her på webshoppen.

På nedenstående kort fra Google Maps kan du se, hvor EKCO Erhvervsbeklædning ligger.

Skriv en kommentar