Annonce

Køb et glamping telt til haven

Drømmer du om et lille anneks til haven? Så er et glamping telt en anderledes mulighed. Du kan både finde glamping telte til at sove i eller til at holde fest i. Læs med herunder, hvor du får en kort introduktion til glamping telte, du kan stille op i haven.

 

Hvad er prisen på et glamping telt?

Prisen på et glamping telt varierer efter størrelse, mærke og kvalitet. Blandt de bedste forhandlere af glamping telte er Nordisk. Her kan du finde et glamping telt til have i prisklassen omkring 6.000 til 17.000 kroner. Leder du videre, kan du sagtens finde både dyrere og billigere muligheder. Køb et glamping telt, når du ønsker at bruge det år efter år.

 

Leje af glamping telt

Har du ikke lyst til at købe et glamping telt? Så er alternativet at leje et. Du kan nemlig leje glamping telte til både havefesten, spejderlejren, en workshop eller bare familiebesøget. Teltene har en bestemt wow-effekt, som du ikke får ved de traditionelle telte. Samtidig kan du indrette dem på flere forskellige måder, så du får skabt de helt rigtige rammer til dit formål. Glamping telte er nemme at opsætte. Det tager kun omkring en 30 minutter per telt.

 

De bedste glamping telte

De bedste glamping telte er også bomuldstelte. Det betyder, at de er meget åndbare, og indeklimaet i teltet ikke bliver for varmt eller for fugtigt. Samtidig kan du sagtens sove i dem om vinteren, så længe de står i læ. Her kan du evt. investere i en glamping ovn, hvis du ikke kan holder varmen.

 

Som nævnt, er Nordisk en af de bedste udbydere af glamping telte i Danmark. Bomuldsteltene skaber muligheden for at få en naturoplevelse fyldt med luksus og komfort. Herunder ser du tre gode glamping telte fra Nordisk:

  Nordisk Asgard 7.1 med plads til 2-3 personer

  Nordisk Utgard 13.2 med plads til 6 personer

  Nordisk Vanaheim 24 med plads til 16 personer

 

Skriv en kommentar