Annonce

Køb og salg af bolig behøver ikke koste en bondegård

Annonce

Skal du sælge eller købe ny bolig, eller måske begge dele, behøver det ikke at blive en kæmpe regning. Faktisk er ejendomsmæglermarkedet så stort, at du næsten selv kan bestemme prisen.

klik ind på https://boligtilbolig.dk/ og få gode råd og vejledning.

Prisen afhænger af din del af arbejdet

Har du hverken forstand, eller tid, til selv at hjælpe med dit køb eller salg, så lede du efter en ejendomsmægler der kan klare det hele for dig. En ejendomsmægler der tager sig af det hele er naturligvis en ejendomsmægler i den dyreste ende.

Kan du godt stå for noget af arbejdet selv, eksempelvis fremvisningerne, så er du allerede kommet langt ned i pris.

Jo mere du kan selv, jo billigere bliver den ejendomsmægler der skal tage sig af de sidste formaliteter.

Fordelen ved en ejendomsmægler frem for at gøre alt selv

Selv om du kan rigtige mange ting selv, er der alligevel visse gode fordele ved at invitere en ejendomsmægler indenfor.

  • Gratis salgsvurdering. Det er meget svært selv at sætte en pris på sin bolig. Sælger er altid farvet af at havde boet i huset og vil altid sætte prisen urealistisk højt. En ejendomsmægler kender markedet og har erfaring med at sætte prisen rigtigt.
  • Kundekartotek. Hvis du er heldig så findes din køber, eller di drømmehus, allerede i ejendomsmæglerens kundekartotek. Hvilket betyder at du helt slipper for ventetid, alenlange fremvisninger og alt det andet hejs og kan gå direkte til selve handlen.
  • Marketing. Hvis du selv skal ud og annoncere for din bolig, kan det blive en dyr omgang. Ejendomsmæglerne har gode aftaler og kan annoncere langt mere målrettet og effektivt end du selv kan.
  • Erfaring. Du har muligvis solgt eller købt et hus før. Det er din eneste erfaring med køb og salg af bolig. Ejendomsmægleren lever af at hjælpe med køb og salg. Han eller hun har en kæmpe stor erfaring som han eller hun glædeligt deler med dig.

Det er bare et lille udpluk af de mest åbenlyse fordele ved at bruge en ejendomsmægler. Der er mange flere fordele.

Hjælp til med alt hvad du kan

Gør dit hus rent og frisk op hist og her med maling og pensel. Afstik græsplænen og lug ud i forhaven. Dit bedste bidrag til køb eller salg af bolig, er at gøre boligen så attraktiv som muligt.

Skriv en kommentar