Inde

Køkkenvask inspiration – IFØ, Alterna, Juvel, Panda og Francke

moderne køkken

Der skal ikke være nogen tvivl om, at køkkenvasken spiller en meget stor rolle i det moderne køkken. Det er her, at du vasker hænder før madlavning, det er her du skyller dine grøntsager og det er her du vasker op.

På denne side giver jeg dig en masse køkkenvask inspiration i form af nærmere beskrivelser af nogle af de mest populære producenter inden for køkkenvaske. De producenter jeg ser nærmere på er:

  • IFØ
  • Alterna
  • Juvel
  • Panda
  • Francke

Se stort udvalg af køkkenvaske her

Køkkenvask fra IFØ: Klassiske vaske i høj kvalitet

IFØ er en meget populær producent, når det kommer til køkkenvaske. IFØ er en producent, der generelt er kendt for at levere kvalitetsfyldt interiør til boligen. Udover køkkenvaske er de også eksperter i at lave håndvaske, toiletter og lignende.

Særlige kendetegn ved IFØ er deres meget klassiske design. Derudover er de også garanti for en ganske høj kvalitet. Denne producent er det perfekte valg, hvis du går efter det mere klassiske look.

Køkkenvask fra Alterna: Enkle og funktionelle køkkenvaske

Alterna er en meget spændende producent. Den helt store fordel ved Alterna er, at de leverer enkle og funktionelle køkkenvaske. De har skåret alt unødig ”støj” væk og produceret en serie af køkkenvaske som er stilfulde og simple i looket.

Alterna er uden tvivl et oplagt valg for dig, der gerne vil have en så enkel køkkenvask som mulig uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et særligt kendetegn ved producenten, er de meget ”firkantede” køkkenvaske. Derudover ligger prisniveauet også i den ganske fornuftige ende.

Køkkenvask fra Juvel: Flotte og prisvenlige vaske

Juvel er en af de mere populære producenter her i Danmark – og med ganske god grund. Denne producent laver nemlig køkkenvaske, der er uhyre flotte samtidig med, at priserne for alvor er til at betale.

For ca. 1000 kr. kan du få en virkelig kvalitetsfyldt køkkenvask fra Jubel. Hvad angår designet, så er Jubels vaske kendetegnet ved et mere moderne og ”rundt” look. Derfor egner Jubel sig især godt til det lidt mere moderne køkken.

Køkkenvask fra Panda: Simple og nogle af markedets billigste køkkenvaske

Hvis du er på jagt efter billige og simple køkkenvaske, så er der ingen tvivl om, at du skal se nærmere på Panda. Panda leverer klassiske køkkenvaske til ganske gode priser.

Designet er meget simpelt og kan bruges i stort set alle køkkenstilarter. Panda er et oplagt valg, hvis du gerne vil spare penge på køkkenvasken og i stedet opgradere på en anden front – for eksempel på bordpladen.

Køkkenvask fra Franke: Stilfulde køkkenvaske i høj kvalitet

Hvis du går efter det stilfulde look, så er Franke et godt valg. Denne producent er en af de ledende på markedet i forhold til produktudvikling og ikke mindst kvalitet. Franke laver køkkenvaske i en meget høj kvalitet – både hvad angår materialer og design.

Frankes Mikado serie er især blevet meget populær. Populariteten skyldes især det flotte og stilfulde udseende kombineret med den funktionelle ”bakke” til opvask og lignende.

Skriv en kommentar