Bil

Hvad koster service på bil?

hvad koster service af bil

Det er vigtigt at få foretaget serviceeftersyn på din bil løbende, da det beskytter mod ulykker og skader.

Hvad koster et service på bil egentlig? Og hvordan får du den bedst mulige pris i ordentlig kvalitet? Det ser vi nærmere på i denne artikel.

Få 3 tilbud på et serviceeftersyn

Bilservice priser kan svinge en hel del afhængig af valg af værksted, type af serviceeftersyn, omfanget af opgaven generelt og bilens mærke og model.

Herunder kan du se nogle generelle prisintervaller på de forskellige former for bilservice:

  • Olieservice: 1.000-1.500 kr.
  • Lille eftersyn: 1.000-2.500 kr.
  • Stort eftersyn: 2.500 kr. og opefter

Vi ser nærmere på de 3 forskellige typer af bilsyn sidst i guiden.

Sådan sikrer du dig den bedste pris på bilservice

Prisen kan svinge meget fra værksted til værksted. Du bør derfor gøre dig selv den tjeneste at bruge en tilbudstjeneste på nettet til at indhente flere forskellige tilbud.

Derefter kan du nemlig sammenligne priser, anmeldelser af de enkelte værksteder eller andre parametre, og ud fra dette vælge den mekaniker eller værksted, du synes bedst om.

Vi anbefaler, at du bruger Autobutler.dk, som har hjulpet ca. 400.000 andre danskere med at indhente tilbud på deres bilopgaver.

Sådan bruger du Autobutler til at få den bedste pris:

  1. Klik ind på www.autobutler.dk
  2. Udfyld opgaveformularen, og beskriv gerne din opgave så detaljeret som muligt
  3. Indsend opgaven, og vent på at modtage op til 3 tilbud
  4. Vælg det tilbud med den bedste pris, bedste værkstedsanmeldelser eller en kombination af begge

OBS: Hvis du i mellemtiden fortryder og ikke ønsker at få lavet service på din bil alligevel, så er Autobutlers service helt uforpligtende – du kan dermed takke nej til alle 3 tilbud.

3 typer af serviceeftersyn

Herunder kan du se en generel oversigt over de 3 typisk former for bileftersyn:

  • Olieservice – Grundlæggende eftersyn, udskiftning af olie og oliefilter, nogle gange kontrol, smøring og justering af hhv. bremse- og kølervæske, døre, lys og dæktryk.
  • Lille eftersyn – Samme som olieservice plus typisk kontrol af lygter, lys, visker, instrumenter, smøring af døre, klapper samt kontrol og justering af dæktryk, dækmønster, slitage, udstødning, visuel kontrol af bremser og slutteligt en prøvekørsel.
  • Stort eftersyn – Ligesom det lille eftersyn men med den vigtige tilføjelse, at bilens bremser skilles ad, renses og smøres, ligesom gear- og bagtøjsolier bliver det, samt at pollen- og brændstoffilter udskiftes.

Skriv en kommentar