Annonce

Lækre bordplader i hjemmet

Annonce

Er I ved at renovere køkken eller bryggers, eller måske bare gået i gang med overvejelserne? Der er rigtig mange ting at tage fat i. Det kan også være, det blot er spirende tanker omkring køkkenet, I er begyndt at dele med hinanden. En køkkenrenovering er en stor ting og ikke noget, man gennemfører over natten – det er noget, der tager tid, og det er heller ikke ualmindeligt, at det er en stor udgift.

Derfor kan I overveje, om I i stedet skal lave små justeringer, der kan føles som et næsten nyt køkken. Det kan blandt andet være ved at få lakeret skabslågerne kombineret med at skifte bordpladen – så virker køkkenet nærmest nyt, selvom I faktisk kun har gjort få, mindre ting ved det og har holdt prisen så langt nede som muligt. En lækker egetræsbordplade kan være med til at skabe noget virkelig fedt og dynamisk i rummet som kontrast til køkkenlågerne. Se prisen på egetræsbordplader her.

Hvilken størrelse skal pladen være?

Egetræsbordpladerne kommer i faste størrelser, men idet der er tale om træ, er der naturligvis mulighed for at skære den til, så den passer. Det er de færreste, der lige rammer helt plet, når det kommer til størrelser, så længe man ikke køber en bordplade på mål.

Det betyder altså også, at I måske selv skal i gang med en stiksav for at få skåret ud til for eksempel håndvasken, der naturligvis skal være plads til.

Egetræsbordplader hører ikke kun til i køkkenet. Hvis det i stedet er et lidt mindre projekt, I har i tankerne, er det måske bryggersbordet, der skal skiftes ud, eller også har i en plan om at få integreret bordpladen som et større arbejdsbord på kontoret eller i et værelse, der måske ikke bliver brugt så meget lige nu. Det er skønt at have god plads at brede sig på.

Skriv en kommentar