Bil

Lakering af bil

lakering af bil pris

Lakering af bil er vigtigt at få klaret, hvis der er kommet ridser eller hvis lakken er direkte slidt og dermed ikke beskytter bilen ordentligt længere.

Det er desværre ikke altid sikkert, at en polering af bilen er nok, og derfor får du brug for en komplet lakering i stedet for. I denne guide ser vi nærmere på, hvordan du sikrer dig den bedste pris på billakering.

Få 3 tilbud på lakering af bil

Pris: Hvad koster lakering af bil?

Prisen på lakering af bil afhænger af en håndfuld variable herunder typen af lakeringen, antal farver, omfanget af lakeringen samt eventuelle specielle behov og hensyn til opgaven – fx til en gammel klassisk bil.

Derudover svinger prisen på en autolakering også en hel del fra autolakerer til autolakerer, og du bør derfor sikre dig den bedst mulige pris – men det vender vi tilbage til om et øjeblik.

Hvad koster en lakering af bilen så?

Det er svært, for ikke at sige umuligt, at give et entydigt svar på, hvad det kommer til at koste netop dig at få lakeret din bil.

En lakering kan koste alt fra 2-3.000 kroner og op mod 30-50.000 kroner, igen afhængig af opgavens type og omfang. Hvis du skal have en mere eller mindre almindelig fuldlakering af din bil, så kan du tage udgangspunkt i priseksemplerne herunder, som er taget fra en konkret autolakerer i hovedstadsområdet:

Priser på autolakering og sprøjtelakering:

  • Hellakering af lille bil: Fra 8.050 kroner ekskl. moms
  • Hellakering af mellemstor bil: Fra 10.350 kroner ekskl. moms
  • Hellakering af stor bil: Fra 12.650 kroner ekskl. moms

Foruden ovenstående priser kan man så yderligere fx tilvælge ekstra ydelser såsom lakering af 2-lags metal fra hhv. 1.750, 2.250 og 2.750 kroner afhængig af bilens størrelse.

Men hvordan sikrer du dig så den bedste pris på lakering af bilen, når der er så mange faktorer, der spiller ind? Det kigger vi på herunder:

Guide: Sådan får du den bedste pris på lakering af bil

For at få de bedste tilbud og priser, er du nødt til at indhente flere forskellige tilbud, som du kan sammenligne.

Dette kan dog være en tidskrævende og besværlig proces at klare på egen hånd, og vi anbefaler derfor, at du anvender en online tilbudstjeneste til at klare opgaven for dig gratis.

Den mest populære i Danmark hedder Autobutler.dk, som har hjulpet over 300.000 danskere med at indhente tilbud på deres autoopgaver inklusiv lakering af bil.

Sådan bruger du Autobutler.dk:

  1. Klik dig ind på hjemmesiden www.autobutler.dk
  2. Vælg opgavetypen og beskriv din opgave så godt som muligt
  3. Indsend opgaven og afvent at blive kontaktet med  tilbud

Autobutler.dk’s tilknyttede værksteder og samarbejdspartnere bliver løbende kontrolleret med stikprøver af FDM, hvormed du er sikret en god og høj kvalitet i det arbejde, du skal have udført.

Derudover får du prismatch, hvormed du er sikret samme lave pris gennem Autobutler.dk, som du evt. måtte kunne støve op hos et værksted, som ikke i forvejen er tilknyttet Autobutler.dk.

Du modtager dine 3 tilbud senest inden for 48 timer efter, at du har indsendt din opgavebeskrivelse. På den måde er du sikret en hurtig og nem behandling, så du kan komme i gang med lakeringen.

Fordele ved lakering af bil

Når du får lakeret eller genlakeret din bil, så opnår du bl.a. følgende fordele:

  • Din bil får sit flotte og blanke look tilbage – særligt godt, hvis lakken er mat nu
  • Eventuelle ridser og skader udbedres, så lakken igen står som ny
  • Er der små ridser og stenslag enkelte steder på bilens karrosseri, så kan de fleste værksteder klare dette pletvis uden en komplet og omfattende lakering

Skriv en kommentar