Annonce

Lav din egen terrasse

terrasse

Hvis du er bare lidt praktisk anlagt, og har hænderne rigtigt skruet på, kan du med fordel lave din egen terrasse i haven. Ved selv at lave terrassen vil du opnå præcis det resultat, du forestiller dig i hovedet, du kommer til at spare penge, og du vil altid kunne søge om råd og vejledning sideløbende. Inden du går i gang, er det vigtigt, at du vurderer hvilke materialer, du vil bygge terrassen i, hvilket afhænger af dine kompetencer i forhold de forskellige materialer.

Få det som du gerne vil have det

Der er ikke nogen endegyldig beskrivelse af, hvordan en terrasse skal se ud. Der er uendelige muligheder, og det kan være svært at videregive 100%, hvad man forestiller sig oppe i hovedet. Ved at bygge din egen terrasse og selv stå for alt lige fra idé til udførelse vil give dig præcis det resultat, du søger, og du slipper for at skulle forklare dig og måske gå på kompromis i sidste ende, fordi resultatet ikke er helt fuldstændig som du havde forestillet dig.

Spar penge

Ved at bygge din egen terrasse vil du spare mange penge på arbejdsløn. Det kan være en bekostelig affære at betale for at få færdigbygget terrassen af håndværkere, og ofte vil du på denne måde også betale overpris for materialer, som håndværkerne også gerne vil tjene penge på. Ved at gøre det selv, kan du være præcis den tid om det som det tager, og ikke betale for andet end materialer og din egen tid og kræfter.

Vurdér materialer i forhold til kunnen

Når du selv skal i gang med at bygge din egen terrasse, skal du tænke meget over det visuelle udtryk, da en terrasse er meget synlig i haven, og ses af alle der kommer derud. Det er derfor vigtigt, at du vælger at arbejde med de materialer, du har de største kompetencer inden for. Arbejder du bedst med sten, bør du lave terrassen i dette materiale, og hvis det i stedet gør sig gældende for træ, er det det, du skal bygge i. Præferencerne vil typisk følge med.

Søg råd og vejledning hos professionelle hvis der er noget du er i tvivl om

Hvis der undervejs er noget, du kommer i tvivl om, eller hvis du ligefrem giver op på projektet, kan du altid kontakte håndværkere i nærheden, og få dem til at hjælpe dig med professionelle råd, vejledning og ekspertise. Det kan på denne måde aldrig gå helt galt selv at starte ud med projektet, selvom man ikke er helt sikker på, om man kan se det til ende. Der vil altid være en udvej for dig, hvis opgaven alligevel ikke magtes, eller kræver mere end du havde regnet med.

Skriv en kommentar