Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
LED Arbejdslampe - Find den bedste LED lampe til arbejdet her
Værktøj

LED Arbejdslampe

led arbejdslampe

Hvad enten der skal gøres klar til dagens dont i de mørke morgentimer, repareres hegn, udstyr eller andre ting ud på de sene aftentimer, så kan det være en fordel med en god, stabil og energivenlig LED arbejdslampe.

LED står for Light Emitting Diode, hvormed en LED arbejdslampe er en lampe bygget på dioder, der omsætter energi til lys. Noget af det specielle ved en LED arbejdslampe i forhold til arbejdslamper med andre energikilder er, at LED dioder ikke afgiver samme varme. Dette resulterer i mere lys og højere levetid for din lampe.

Fordele ved LED arbejdslamper:

  • Lang levetid
  • Modstandsdygtigt over for stød, slag og vibrationer
  • Lavere energiforbrug og dermed mere skånsomt for miljøet
  • Billigere i drift qua det lave energiforbrug
  • Nem at flytte rundt på, når du skal bruge lys til dit arbejde
  • Fås i mange størrelser, variationer og prisklasser

I denne guide finder du en oversigt over en række udvalgte LED arbejdslamper af forskellig art og i hver sine prislejer. Du kan dermed nemt finde frem til en kvalitetssikker arbejdslampe, der passer til dit behov og din økonomi.

LED lysbjælke – 6 x 10W

Første bud på listen er denne LED lysbjælke med 6 x 10W pærer. Lysbjælken kan med fordel monteres direkte på traktorer eller vogne, hvormed du kan anvende den i dit arbejde, når mørket falder på.

Lysbjælken har et 10 meter langt kabel, støjdæmpning samt et beskyttende aluminiumshus. Den kan endvidere tilkobles et 12/24 V batteri.

Se prisen hos P-Lindberg.dk

Rundt LED arbejdslys – 51W

Er du på udkig efter en af de mindre og billigere, men fortsat effektive bud på en LED arbejdslampe, så er denne runde model et kvalificeret bud.

Lampen er lavet i et unikt design, som gør den let at anvende på dit køretøj på farten. Du kan justere lampens retning vertikalt, så du får den perfekte vinkel. Aluminiumskabinettet og det hærdede glas sikrer din LED lampe i al slags vejr og under selv de hårdeste arbejdsforhold.

Se prisen hos LEDsale.dk

LED arbejdslampe – 72W

Denne LED arbejdslampe åbner op for mange anvendelsesmuligheder med sin kombination af spredt og fokuseret lys.

Lampen udgiver et koldt, hvidt lys, og den egner sig derfor til mange arbejdsopgaver i mørke. Den kan både bruges til bil, båd, traktor, udrykningskøretøjer mv.

Se prisen hos LEDproff.dk

LED arbejdslygte – 24 x 3W

Vi bevæger os lidt op ad prisstigen, hvor vi finder denne 24 x 3W LED arbejdslygte i beskyttende aluminiumshus.

Lampen leveres med en ledning på 1 meter samt slagfast beslag og glas, som sikrer lampen yderligere mod slid og skader. Du kan let montere lampen på bl.a. køretøjer med de to fæstnende bolte.

Se prisen hos P-Lindberg.dk

Vandtæt LED arbejdslys – 120W

Har du behov for et mere kraftigt lys, så kan du kigge nærmere på denne vandtætte LED arbejdslampe på 120W. Lampen fungerer under alle vejrforhold og kan dermed snildt bruges året rundt.

Modellen er udviklet således, at du nemt kan montere den foran på dit køretøj og derefter justere hældningen vertikalt og på den måde ændre lysets vinkel. Dette giver dig optimale arbejdsforhold, når du skal bruge lys på farten.

Se prisen hos LEDsale.dk

Arbejdslampe – 27W

Vi tager et skridt nedad igen, både hvad angår styrke og pris. Her finder vi denne lille men effektive LED arbejdslampe på 27W, som passer til både bil og trailer såvel som lastbil, traktor og båd.

Lampen er lavet i robust og slagfast aluminium, og den leveres med beslag til en nem og hurtig montering på dit foretrukne køretøj.

Se prisen hos LEDproff.dk

LED arbejdslampe – 240W

Skal du bruge en ekstrem høj klarhed i dit arbejdslys, så er denne 240W LED arbejdslampe værd at se nærmere på. Den store lampe ligger i den øvre ende af prisskalaen, men til gengæld får du en kompakt og samtidig funktionel arbejdslampe med hele 80 emitters – enkelte lyskilder.

Lampen er lavet i stærkt aluminium og glas, den kan vinkles efter dit arbejdsbehov, og den holder til brug i al slags vejr året rundt.

Se prisen hos LEDsale.dk

LED arbejdslampe med stativ

Den sidst arbejdslampe på listen er denne model, som leveres med stativ. Lampen egner sig ikke til montering på køretøjer som de øvrige, men til gengæld kan den blive guld værd for dig, når du arbejder mere stationært og har brug for præcist og pålideligt lys til arbejdet.

Lampen fås i to modeller med hhv. 20W og 50W, og du kan nemt justere hældning og højde på lampe og stativ.

Se prisen hos P-Lindberg.dk

Skriv en kommentar