Inde

LED panel – Se priser og tilbud

Hos LEDsale.dk finder du gode tilbud på bl.a. LED paneler.

Hos LEDsale.dk finder du gode tilbud på bl.a. LED paneler.

Et godt LED panel er den perfekte løsning, hvis du sætter pris på en flot belysning. Du kan både sætte et LED panel op i stuen, på kontoret og i offentlige lokaler – så mulighederne er mange. Kort fortalt kan et panel sættes op i ethvert loft og dermed skabe en belysning, der er langt bedre, end hvad andre slags lysenheder kan tilbyde. LED paneler er desuden kendte for at være særdeles energivenlige!

Lad os se på en række gode paneler, der både er billige og effektive:

Først har vi et 60×60 LED panel på 40W. Det har en ordentlig størrelse og er klassificeret som A+ i energiklasse. Lysstyrken er på 3000, og panelet erstatter 180W med sine 40. Et enormt godt LED panel, som der lige nu er tilbud på.

Dette LED panel er set til 990 kr. hos LEDsale.dk

Dernæst har vi et 18 Watt Mat LED loftlys, der ligeledes er et stærkt valg. Det er dog ikke helt magen til det, vi har beskrevet ovenover – tværtimod. Dette LED panel er med 22×22 en del mindre, men det gør det perfekt til relativt små værelser og lokaler. Det bruger meget lidt strøm og er let at sætte op!

Dette LED panel er set til 299 kr. hos LEDsale.dk

Hvis du ønsker en endnu mindre model, kan du passende se på denne 12 Watt Mat LED lys, der på mange måder er lig med det foregående, men som har en mindre størrelse (17×17) og mindre Watt-forbrug (12W). Perfekt til badeværelset eller gangen!

Dette LED panel er set til 249 kr. hos LEDsale.dk

Den allermindste model finder vi i denne 6 Watt Mat LED loftlampe, der med sin lille størrelse kan sættes op i ethvert rum. Lampen er desuden yderst miljøvenlig og leverer noget super godt lys. Desuden yderst let at montere!

Dette LED panel er set til 189 kr. hos LEDsale.dk

Dæmpbare LED paneler

Det er oplagt at vælge et LED panel, som kan dæmpe sin lysstyrke. På den måde kan du både slippe for skarpt og svagt lys – med andre ord er det muligt at skabe den perfekte stemning i hjemmet. Ikke alle LED paneler er dæmpbare, men mange er. Husk at du også skal have dæmpbare pærer, så de passer til panelet.

LED panel 60×60

60×60 er en relativt stor størrelse for et LED panel. De fleste paneler, som sættes op i almindelige hjem, er meget mindre, og derfor er 60×60 en fin størrelse til kontorer og offentlige lokaler. Størrelsen kan dog også sagtens bruges i hjemmet. Vær dog opmærksom på, at denne størrelse bruger mere energi end de helt små paneler.

Skriv en kommentar