Annonce

Lej en minigraver

Annonce:

En minigraver er ikke helt, som den lyder. En minigraver vejer nemlig typisk mindst et ton, og den giver dig langt mere end en minimal fordel, når du udfører anlægs- eller havearbejde. Derfor er der rigtig god grund til at leje en minigraver, næste gang du søger at udføre sådanne opgaver.

Hvorfor leje en minigraver?

Minigraveren er selvsagt ikke nødvendig, hvis du blot skal have gravet et enkelt hul i din have. Men hvis du står overfor en større arbejdsopgave, der indfatter graveri, kan en minigraver spare dig oceaner af tid og kræfter. De fleste af nutidens minigravere er dertil så avancerede, at du udover have- og anlægsarbejde også sagtens kan få god brug af dem i forbindelse med hulboring, fundamentjævning og generelt nedrivningsarbejde.

Hvordan bruger jeg en minigraver?

Minigraveren er mindre end mange andre typer gravemaskiner. Men som nævnt for er den alligevel tung, og derfor kan den også gøre skade, hvis du ikke bruger den på rette vis.
Til at starte med, bør du overveje, om du skal hyre en anden til at klare arbejdet med minigraveren for dig. Hvis du beslutter dig for selv at varetage opgaven, er det vigtigt, at du læser brugsanvisningen grundigt, før du går i gang.
De fleste minigravere minder om hinanden. For eksempel kan en minigraver som udgangspunkt kun køre frem og tilbage. Men hvis du betjener maskinen med sikker hånd, er det også muligt at få den til at køre til højre eller venstre. Når du har læst brugsanvisningen, kan det være en god idé at prøve maskinen af på en plan overflade. Så forhøjer du sandsynligheden for et godt resultat, når du påbegynder det reelle arbejde.

Hvor meget koster det at leje en minigraver?

Minigraveren er en dyr maskine, som ofte koster op mod 70.000 kroner i køb. Lejer du derimod maskinen, kan du ofte slippe afsted med at betale mellem 600 og 900 kroner om dagen for din minigraver.

Hvilken minigraver skal jeg vælge?

Minigravere findes i mange forskellige størrelser, og det er vigtigt, at du vælger den rette. Ellers risikerer du nemlig at bruge mere tid og flere kræfter, end du havde gjort, hvis du havde klaret arbejdet manuelt. Er du i tvivl om, hvilken minigraver der bedst egner sig til den opgave, du skal have løst? Orientér dig online og spørg din udlejer til råds, før du endeligt vælger en minigraver.

Skriv en kommentar