Tips & Råd

Luft til vand varmepumpe pris

varmepumpe test

Har du brug for en luft til vand varmepumpe, kan du se frem til en masse besvær med at ringe rundt til de firmaer, der sætter varmepumper op, for at få den bedste pris. Heldigvis kan du skyde genvej ved at bruge tjenesten 3byggetilbud.dk. Den og hvad luft til vand varmepumper koster, kan du læse mere om i denne artikel.

Skal du finde en luft til vand varmepumpe til den bedste pris, er du nødt til at kontakte minimum 3 håndværkere. Får du kun tilbud fra to, risikerer du at have fået fat i de to dyreste i nabolaget. Selv om du googler lokale køleinstallatører, der oftest er dem, der installerer luft til vand varmepumper, så kan det hurtigt blive mere besværligt, end du tror.

For selv om de fleste har et godt tilbud på en prisbillig varmepumpe-løsning på deres hjemmeside, kan du ikke nøjes med at vælge installatør ud fra hjemmesiden. Du er nødt til at have fat i dem, for at få en pris på en løsning, der passer til netop din bolig.

Få tre gode tilbud på luft til vand varmepumper på et klik-sekund

Det kan hurtigt tage en masse af din tid. I stedet skulle du hellere bruge en af de mange tilbudstjenester på nettet som f.eks. 3byggetilbud.dk. Her får du kontakt til 3 håndværkere, der vil give dig et gratis og uforpligtende tilbud på en varmepumpe-løsning, der passer til netop dit hus.

Alt hvad du skal gøre, er at udfylde en formular på 3byggetilbud.dk med oplysninger om opgaven, husets størrelse og dine kontaktoplysninger. Så går der ikke længe, før de første håndværkere kontakter dig.

Gå til 3byggetilbud.dk

Hvad koster en luft til vand varmepumpe så?

Med en luft til vand varmepumpe kan du hurtigt komme til at spare op til 50 % på din varmeregning. Samtidig forøges husets værdi. Vil du have en prisindikation på, hvad luft til vand varmepumper koster, har vi fundet et par eksempler til dig her:

Til det mindre hus eller lavenergihuset kan du f.eks. vælge Panasonics særdeles effektive luft til vand varmepumpe. Det er en monoblock-model, hvor veksler og pumpe er sammenbygget og dermed er klar til direkte montering. Løsningen er særdeles nem og enkelt at gå til, hvilket også er tidsbesparende for håndværkeren – og dermed for din pengepung.

Prismæssigt koster Panasonic-løsningen lige omkring 30.000 kroner og kan f.eks. fås her.

Den lidt dyrere luft til vand varmepumpe

En anden mulighed er den dyrere Bosch, hvor du får den nyeste teknologi – og med fine tests fra Teknologisk Institut skiller den sig ud fra mængden. Den koster lige på den anden side af 40.000 og har mange fordele.

Boligens energimærkning sænkes, og det er et væsentligt parameter for huskøbere i dag. En god energimærkning kan være det, der gør udslaget. Samtidig er der en her og nu besparelse på varmeregningen, du kan få glæde over i mange år fremover.

Hør også, hvad de håndværkere der kontakter dig fra 3byggetilbud.dk, har for tilbud. Det vil garanteret give dig den bedste pris på din luft til vand varmepumpe-løsning.

Skriv en kommentar